Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexuális viselkedés ez,illetve szégyen?30N
#8 hívhatnak, de majd szép kedvesen elmagyarázzák a bejelentőnek hogy ez nem tartozik a rendőrségre, se nem bűncselekmény, se nem szabálysértés és megkérik hogy a jövőben ilyen bejelentésekkel ne terhelje az operátorokat.
20 pasival smárolhatsz egyszerre. Az más kérdés, hogy eggyel sem illik bizonyos életkor felett túl látványosan (de attól még nem szabálysértés). Bizonyos életkor alatt meg... gyerekek ti is voltatok fiatalok nem? :)
10/11
Gondoltam h vmi baloldali felsőbbrendűségi kihanemén vagy :D
Nem dolgozom minimálbérért..:D Miért személyeskedsz amugy?!
Megértem h elirigyled tőlem a kolbászokat hisz neked nem jut még egysem! :) Szörnyű vagy!
Girl:"Engem nem érdekel másoknak a véleménye amugy"
Then girl make a qustion about social opinion.
10#
Nem személyeskedés. Ha nem érdekel az azt jelenti, hogy nincsen veszteni valód. Csak ezt vázoltam fel.
Ha van veszteni valód csak felületes ez a "nem érdekel ki mit gondol" és meggondolatlan.
Amúgy férfi vagyok és melegek között nagyon egyszerű az ismerkedés így szerintem több faszt tudnék találni. :D
Nők terénis sincs bajom, bár ott nehezebb eredendően férfi oldalról.
megütköznék.
Nyilván továbbmennék ,nem hívnék rád rendőrt , semmi, de elkönyvelnélek egy bunkó, faragatlan véglénynek.
Az emberi együttélésnek vannak kimondott és kimondatlan szabályai, iránymutatásai, és ezek be nem tartási nem az önkifejezés megfellebbezhetetlen formája.
Elhiszem, hogy komfortosabb így egyébként. Nehéz újra és újra kilépni a komfortzónából.
18#
Ha ilyen mondatokkal kell válaszolnod, akkor rég vége a dolognak.
Egyedül azt állítottam, hogy mindenképpen lehet potenciális negatív következménye a dolognak, így meggondolatlan vagy ha nem félsz ettől.
Ha ténylegesen nem félsz, akkor meg nincs veszíteni valód, ami gáz.
Szerintem ez nem gonosz.
19
Mit “kell”??Semmit sem “kell”!!
Nagyon súllyos megfelelési kényszered van! Te ne hárítsd rám a te saját “úgyvanahogyénmondom” gondolkodás módoddal mindenhatónak érzed magad!
Értem hogy mit akarsz súgallni de nyilván nem olyan helyen fogom ezt megtenni ahol a rokonaim látnak! És ha meglátnak is és utána “elítélnek” az nem az én bajom!Aki szeret engem az elfogad úgy ahogy vagyok és nem jön közhelyekkel és “közerkölcsel”!:) Amugy is ha valaki engem nem szeret az nem én problémám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!