Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexuális viselkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexuális viselkedés ez,illetve szégyen?30N

Figyelt kérdés
Két férfival csokolózni felváltva egy forgalmas helyen…Nem vagyok troll!

2022. jan. 14. 21:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyok troll.Cseles!
2022. jan. 14. 21:30
 2/27 anonim ***** válasza:
67%

Legalább nem vagy egy sznob pcsa.

Ha tudnak egymásról úgy nem megcsalás:)

2022. jan. 14. 21:30
 3/27 anonim ***** válasza:
67%

Furcsa.

Szerintem az is kényelmetlen helyzetben hoz másokat, ha egy férfival csókolózol az utcán, mert nem akarják ezt nézni. A két férfi meg ehez képest elég extrém.

Inkább a férfiakat ítélném el abban az esetben ha nem biszexuálisak.

2022. jan. 14. 21:34
 4/27 A kérdező kommentje:

3/3 Miért kellene engem érdekelnie ennek?Amikor a buszon nyalják falják egymást akkor mivan?Közterületen azt csinálok amit akarok amúgy meg.

Amíg nincs közszeméremsértés addig bármit lehet:)

2022. jan. 14. 21:38
 5/27 anonim ***** válasza:
36%

4# ... mert fontos az emberek megítélése.

Hiába mondod, hogy független nő vagy akit nem érdekel ha negatívan ítélnek meg, ha a megfelelő ember látja meg az utcán ... hidd el ... érdekelni fog.

Én páldul ha a munkáltatód vagyok nem ítélem el a cselekedetet, csak hogy az utcán csinálod így találnék mást.

Ha a családtagod vagyok, biztos hogy ez lenne a téma egészen halálodig a családban és soha sem tisztelnének.

stb...

Értem, hogy nem érdekel ha egy random ember látja, de érdekel majd a következménye ha olyan ember, aki a negatív megítélés miatt megkereseríti az életedet és soha sem tudhatod hogy ki lesz az.

2022. jan. 14. 21:57
 6/27 anonim ***** válasza:
86%
Ha jól esik csináld, engem nem zavarna, sőt.., de lesz aki ezen fel fog háborodni. Amúgy a perverz tök mást jelent.
2022. jan. 14. 22:00
 7/27 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit szabatos, amire az erkölcscsőszök majd jól megmondják a magukét, s akkor mi van? Neked meg a a partnereidnek jó volt, mindenki másnak meg nyalsgem. Nem dugtatok, nem oráloztatok, szerény jogi ismereteim szerint meg csókolózni akár 10 pasival is lehet az utcán.

Menj le egy swingerbe na ott nem csak csókolózni fogsz két pasival mások előtt 😂

2022. jan. 14. 22:05
 8/27 A kérdező kommentje:

5/7

Érdekes a gondolkodás módod.Tipikus szigorú ,konzervatív vagy!Engem nem érdekel másoknak a véleménye amugy!Hanem az érdekel ,hogy rendőrt hívnának e rám e miatt…

2022. jan. 14. 22:24
 9/27 anonim ***** válasza:
92%

Ha ilyet látnék, irigykednék, hogy két pasid is van egyszerre.

Ismerik egymást a pasik?

24n

2022. jan. 14. 22:29
 10/27 anonim ***** válasza:
30%

8# Biszexuális, baloldali vagyok. Konzervatívtól távol, de attól még zavarnak a potenciális negatív hatások amik érhenek emiatt.

Ezzel könnyen eltudsz rontani sok dolgot.

Megértem ha minimálbér közeli minkád vanés mindenki lesz-rja a dolgot vagy szüleiddel soha nem volt jó kapcsolatod és nem érdekel mit gondol a családod, mert "ge-i" ként becézed őket a háttérben.

... de vannak emberek normál kapcsolatokkal, ahol igen is egy életre elrontja rólad alkotott képüket egy ilyen.

2022. jan. 14. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!