Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szexeltek ha mások is otthon vannak? Pl úgy, hogy tesók, szülők mindenki ott van?
Figyelt kérdés
Sokat beszéltem erről már anyukámmal, hogy másoknak ez így hogy megy. Azt mondta, nem ordítanak közben. De akkor mások teljesen némán csinálják vagy hogy?! Engem nagyon zavar ha hallják, Titeket hogy nem?! Nem értem.
19L
2022. jan. 14. 14:42
11/16 anonim válasza:
ajj, fogd mar be baszki. ne visits mint egy vagasi malac, es senki nem fogja meghallani.
12/16 anonim válasza:
Mi próbáljuk a lehető leghalkabban csinálni olyankor. Nem jó de jobb mint a semmi.
Szerintem már biztos hallottak valamit. Az már más kérdés hogy tudták -e hogy amit hallanak az az volt.
Van hogy 1-1 menet hangosabbra sikerül és utána kínos kimenni de akkor is csak kis ideig.
Senki nem mond semmit erről. Ha hallják és tudják akkor úgy tesznek mint ha nem tudnának semmit. Mindenkinek jobb így.
14/16 anonim válasza:
Én többnyire a szülei házában dugtam az asszonyt huszonévesen amikor azok otthon voltak a másik szobában. Mi szexeltünk, ők tévéztek. Tudták hogy dugom, de őszintén még örültek is neki :)
15/16 anonim válasza:
Ajto ,becsuk bezár és kész ,este mindenki alszik ,lehet csinálni rendesen ha hangos kit izgat akkor macskára fogjuk!🤣😅de legfőkép nappal be van zárva ajto ,zene felhangosit és senkinekse tünik fell!szex természet része .
16/16 anonim válasza:
bemész a szobádba, becsukod az ajtót, és törekszel nem nyögdösni...bár ciki ha lebuksz
engem egyszer az akkori pasim buktatott le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!