Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ! Azok akik nyitottak közületek a hármasozásra, engednétek a másik férfinak, hogy dugja a párotok fenekét ?
Figyelt kérdés
(Magam is férfi vagyok)2022. jan. 13. 21:07
11/23 anonim válasza:
Swingertapasztalat: aki szereti az anált ott néha a beszállóval is megesik a dolog, de általában csak akkor ha megbíznak az illetőben. Az anál hangsúlyosan bizalom kérdése. Amelyik nő meg nem szereti az anált, az többesben sem fogja megtenni.
12/23 A kérdező kommentje:
#11: Köszönöm szépen ez hasznos volt ! Én is hasonlóan érzem, bár ilyen tapasztalatok nélkül
2022. jan. 13. 21:46
13/23 anonim válasza:
Én ezt maximálisan a feleségemre, és a harmadik beszállóra bíznám. Ha olyan lenne a hangulat, hogy ezt hozzák az események, és ez örömet okoz a feleségemnek, akkor nem tiltanám meg.
14/23 A kérdező kommentje:
#12. Jogos, csak nem szeretném ha rossz élmények érnék... mert csak az én farkamat ismeri a popsija.
2022. jan. 13. 22:11
15/23 anonim válasza:
én szerintem nagyon sok mindenkinek a szája nagy.. valójában meg csak kiváncsiak hogy még kellenének e a párjukon kívül.. sztem a próbálkozások kb 0,0001 % ában történik igazi szex.. am meg csak like gyűjtés..
25/f
16/23 anonim válasza:
#15 zseniális rájöttél hogy a nethuszárok nagy többsége kamus? De most hogy jön ez ide? 😂 (nem ez volt a kérdés)
17/23 anonim válasza:
16 os úgy értelmezed ahogy te akarod, nagyon is ideillik :)
18/23 anonim válasza:
14# egyenlőre, aztán majd kezdődik a kalandozás nélküled
19/23 anonim válasza:
én meg itt ülök és szörnyülködök... mert borzasztóan kivégezheti a farok a másik nyílást... azt meg végképp hagyjuk ha a pasi nem húz óvszert merthogy popsi... úristen.. tudod te milyen bacik vannak ott?? én nem merném megcsinálni!
24 f
20/23 anonim válasza:
Nő vagyok, tudom pasiknak szól a kérdés de.....
A párom például nem megy bele plusz nővel hármasba csak pasival.
Egyszerűen felizgatja, felspanolja ha azt látja , hogy más is van "bennem"..
A popsi téma nálam zűrös . (Anno megerőszakoltak így nem megy és nem is akarom hogy menjen)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!