Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csajnak ha megneztetek a feneket mar sokszor, akkor bejon, vagy mit gondoltok rola? L
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 14:45
1/13 anonim válasza:
Nálam ha megnézem, akkor bejön a lány, vagy akár a combja tetszik, de akkor nem csak hátulról nézem meg :) Semmi rossz gondolat nincs ilyenkor, csak simán szép, formás :)
2/13 anonim válasza:
Ha sokszor megnézem, akkor szeretnék tőle többet.
4/13 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy színültig tölteném ondóval a púzóját.
6/13 anonim válasza:
Igen, akkor bejön.
Akié nem tetszik, azt minek nézegessem??
7/13 anonim válasza:
Hatalmas szereleeeeeeeeeem lobban fel és máris azon gondolkozunk hogy húúúú megkérem a kezét 😂
2-3 naponta megkérdezed ugyanezt, s ugyanazt a választ is kapod, úgyhogy inkább fogadd el. Az hogy egy pasi megnézi a hátsód azért teszi mert CSAK, mert megnézzük a popsikat, de ez még nem jelent ezen túl semmit.
8/13 anonim válasza:
Én sok nőnek sokszor néztem már meg a fenekét. Számomra az a gyengepontom. Az izgat fel. Nem érdekel mekkora a melle. Sőt az sem érdekel ha nem edzi a fenekét. Ha látom hogy szerintem formás akkor úgyis gerjedni fogok rá. Vagyis bukok arra a nőre. És meg akarom kapni. Meg akarom dugni. Fantáziálok róla. Hidd el, aki bukik a seggedre az bele akar harapni! Vagy mást akar vele! 😉
9/13 anonim válasza:
Persze hogy bejön ha már ennyire megnéztem és elképzeltem!
10/13 anonim válasza:
Miképp csattogna, ha vérvörösre pofozom, mennyire gyurmázható, megmarad-e rajta az ujjaim nyoma, ha megszorítom, hogy mozog járás, edzés során, mennyire él külön életet. Milyen lehet, ha széthúzom a farpofákat, majd elenegedem hirtelen. Magyarul milyen a visszarúgása. ☺️ 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!