Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szamit nalatok nagy meretnek ?
A csajom azt mondja hogy atlagos en pedig hogy nagy . Ezert rakom fel a kerdest . Pontos meretek 18-19cm hosszu es 16 cm a kerulete ezzel a hajlekony centivel merve .
Parom kb 10 fiuval volt aztmondta h kbhasonlo meretekkel . Nekem oa 4 csajom .
Statisztika szerint amit olvastam pár éve, a magyar átlag 14-15cm. A magyarok mérete az eu-ban egyébként a legnagyobb és utána jönnek a franciák lemaradva pár mm-el (nyílván nem kell most itt ennyire mm pontosságra menni), szóval 14-15cm alatt kezd enyhén kicsi, vagy kicsi lenni, felette enyhén nagy, nagy, stb.
Nekem 17cm, picit az átlag felett van, de ha 15 lenne az sem izgatna nagyon. 19-20cm már nagy, afelett meg felesleges méregetni kivéve ha nem te akarsz lenni a következő Rocco papa, poresz művész.
1. Az a 18-19 lehet, hogy max 16-17. Ugyanis 10bol 7-8 férfi szarul méri.
2. Ha 16-17 cm, az is már bőven hosszú a legtöbb nőnek.
3. Amikor egy nő azt mondja, 17-18 centisekkel volt dolga, az nagymértékben kamu. A férfiak zöme rá fog dobni pár centit, a nők szemmerteke pedig tragikus, ahogy a terlatasuk is. Simán elhiszik a 14-15-ot is 17-18nak. Ezért mondja sokuk, hogy 17-18 az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!