Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg szeretném lepni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg szeretném lepni a barátom egy különleges szexszel. Mit gondoltok, jó ötlet?

Figyelt kérdés

Tudom h nagyon izgatja a barátom a "rough szex" és az anál melytorok meg ilyenek....

Szülinapja lesz és szeretnék a kedvére tenni.

Úgy gondoltam h meztelen leszek és átkötöm a derekam egy piros szalaggal és masnival, csak nem tudom h hozzam a tudomására hogy megcsinalhatja most ezeket velem?

Kicsit szégyellném a szemébe mondani így nyíltan, valami olyasmi kéne h tudja, de ne kelljen kimondanom előtte.

Arra gondoltam h írok neki ilyen kártyákat amiket beválthat h pl anál, fenekelés, meg ilyenek.

Szerintetek?

2022. jan. 13. 06:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Én ezek közül egyiket sem csinálnám, ahogy fentebb írták, erőltetett.

Csak fogod magad, letérdelsz, kigombold a nadrágot, és nekiállsz mélytorkozni. Az a lényeg, hogy üsd hátra a fejed, a nyakad egyenes legyen.

Az análhoz meg tényleg elég a plug, szopás után négykézláb állsz, látja, kiveszi, csinálja.

2022. jan. 13. 08:44
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Teljes pucérság szerintem nem szexi. Vegyél egy új fehérneműt szex boltban, sokkal izgatóbb lesz.

A kártyák jó ötlet, de nem úgy, ha már készen várod; adhatod neki ajándékba őket, de ez két külön dolog legyen.

Mivel rough szexről van szó, szerintem szemceruzával írjál testedre dolgokat, amivel egyértelműen utalsz arra, hogy mit tehet.

2022. jan. 13. 09:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek mind jó ötletek. Sokat segítetek. Szerintem fogok magamra írni üzeneteket. Könnyebb nekem mint mondani 🙈
2022. jan. 13. 09:18
 14/22 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2022. jan. 13. 09:23
 15/22 A kérdező kommentje:
19 - 23
2022. jan. 13. 09:35
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
Kérdés. Ha 19 évesen ezeket már be kell vetni, akkor mit fogtok csinálni 40 évesen? Akkor mivel leped meg?
2022. jan. 13. 09:38
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Addigra már beveti ezt 5 másiknak, akik mind megunták
2022. jan. 13. 09:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ezen múlik h megunjanak. Vagy most komolyan azért kéne tartogatnom magam h 40 évesen legyen mit csinálni?
2022. jan. 13. 10:13
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Valojaban akkor ő ad neked ajandekot ha ő az aktiv es fenekel meg ilyenek.
2022. jan. 13. 10:13
 20/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem inkább vegyél neki egy PS4 játékot, alkoholt, menő pulcsit, wellnessezős napot, süsd meg a kedvenc tortáját vagy csinálj neki egy bazi nagy szülinapi partit. Szexelni és új dolgokat kipróbálni minden nap lehet. De elég gáz lesz, ha ezt kapja ajándékba és besül mondjuk az anál, mert fáj neked vagy nem készítítek elő megfelelően vagy épp nem megy a mélytorok. Hozzáteszem, hogy ha normál szopásnál nem szoktál mélytorkozni vagy nem tudtad annyira mélyen bekapni, akkor most sem fog menni. Csak mert én ha már szopok, akkor igyekszem jól csinalni, hogy minél élvezhetőbb legyen. Néha szopás közben is be szoktam kapni mélyebben, amíg tudom. Ha te ezt eddig nem próbáltad vagy nem is próbalgattad, akkor lehet nem kellene ígérgetni, mert egyikőtök csalódott lesz. De ez az én véleményem...
2022. jan. 13. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!