Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az taszító látvány, ha egy srác análisan masztizik?
Figyelt kérdés
Vagy izgalmas is lehet, ha formás és csupasz a feneke?2022. jan. 12. 19:39
11/26 anonim válasza:
Igen #10 ott a prosztata és minden egészséges hetero férfi arra vágyik hogy a seggébe dugva valamivel ingereljék a prosztatáját, ja teljesen heteronak hangzik. Xd
12/26 anonim válasza:
#11 ez csak a bizonytalansagod megnyilvanulasa a szexualitasoddal kapcsolatban.
14/26 anonim válasza:
lányok Azt tudtátok hogy az is undorító ha ti ujjazátok a seggeteket?
16/26 anonim válasza:
Én sose ettem fagyit,de utálom!Mondták, hogy az nem jó!
17/26 anonim válasza:
1. válaszoló, te nem masztiztál soha?
18/26 anonim válasza:
Az milyen már hogy egyedül análosan masztizik egy pasi? Én szoktam de egyrészről nem nézem magam, másrészről pedig közben a csiklómat is masztizom. Amiről kérdezel azt nem inkább egy nőnek kellene tennie veled miközben masztizol vagy fordítva és mindkettőt egyszerre?
19/26 anonim válasza:
Ha egy számomra bejövős pasi masztizik análisan az izgi nagyon. Persze bárhogy masztizik minden formában izgi. Az anális maszti miért is lenne kivétel, főleg hogy a pasiknak ott a prosztata ami szuper élvezetet okoz. Nem véletlen szereti nagyon sok pasi. És nem véletlen szeretik azt is ha a nő izgatja őket kézzel, vagy akár felcsatissal is. Szerencsére egyre több pasi szereti. :)
A formás férfi popsi szintén bejön. De ehez hozzátartozik hogy csupasz is. Egy szőrös fenék valahogy nem jön be nekem. De szerencsére egyre több pasi szőrteleníti ott is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!