Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok akiknek volt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok akiknek volt olyan barátnőjük akik szerették az anál szexet... Milyen gyakran dugtátok fenékbe a hölgyet? Illetve olyan gyakori volt az anál szex mint te szeretted volna? hány éves volt a hölgy 29 F

Figyelt kérdés
Nekem egy bnőm volt aki szerette vele heti 1x volt egy időszakban aztán ritkábban. Általában elég volt a punci is

2022. jan. 12. 15:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Amikor megjött neki, havi 3 alkalommal kb.
2022. jan. 13. 08:12
 12/18 A kérdező kommentje:
10-es 9-es hány éves a barátnötök? nekem 43
2022. jan. 13. 09:52
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem heti egy-két alkalom az teljesen oké. Előző párommal is nagyjából ilyen gyakran csináltuk a fenekébe.

36/F

2022. jan. 14. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Egy korábbi barátnőm szerette. Vele akár naponta többször is csináltuk. Hatalmasakat tudott élvezni. Idővel kevesebb lett a szex így az anál is.
2022. jan. 14. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
39 éves a barátnőm, minden alkalommal végül fenékbe megyünk el.
2022. jan. 19. 18:40
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Naponta 2-3 szór szoktuk popsiba csinálni máshogy nem is csináljuk kb 2 éve

L 16 én 27

2022. jan. 20. 09:45
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

na a sok kamugép, tudnám miért jó ennyit hazudni...kinek akarnak bizonyítani? egy vadidegennek?

Ez pont olyan mint mikor felteszel egy kérdést, ki mennyit keres, és milló feletti bruttókat írkálnak kivétel nélkül.

a csajszi akkor azt hiszem 23-24 volt, én 27.

Nagyon szerette a JÓ szexet. Lassacskán vezettem rá, tetszett neki olyannyira, hogy egyszer már azzal lepett meg, hogy elkezdtük simogatni egymást, és már egyből a s/*/gglukához játszotta a f/rkam, és mehetett is be.

Nagyon meglepődtem de nagyon rákapott az ízére.

Szanaszét élveztem magam a popsijába sokszor, szép idők voltak. De komolyra nem kellett volna a csaj. Nem sokkal később elváltak útjaink.

Sikerült betörnöm, kicsit élveztem csak, de más biztosan jól járt vele.

2022. jan. 26. 15:11
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Azt soha nem tudhatod, hogy valaki mennyire a valóságot írja le bárhova is. Csak feltételezés, előítélet lehet. - A válaszod elejére reagálva. (Nem igen tudom mire vélni azt miért kelett oda írni? Az meg egyéni dolog mit hiszel el abból, hogy valaki véleményt fogalmaz meg egy anonim oldalon. Helyén kell kezelni az írásokat.)
2022. jan. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!