Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akiknek volt olyan barátnőjük akik szerették az anál szexet... Milyen gyakran dugtátok fenékbe a hölgyet? Illetve olyan gyakori volt az anál szex mint te szeretted volna? hány éves volt a hölgy 29 F
Szerintem heti egy-két alkalom az teljesen oké. Előző párommal is nagyjából ilyen gyakran csináltuk a fenekébe.
36/F
Naponta 2-3 szór szoktuk popsiba csinálni máshogy nem is csináljuk kb 2 éve
L 16 én 27
na a sok kamugép, tudnám miért jó ennyit hazudni...kinek akarnak bizonyítani? egy vadidegennek?
Ez pont olyan mint mikor felteszel egy kérdést, ki mennyit keres, és milló feletti bruttókat írkálnak kivétel nélkül.
a csajszi akkor azt hiszem 23-24 volt, én 27.
Nagyon szerette a JÓ szexet. Lassacskán vezettem rá, tetszett neki olyannyira, hogy egyszer már azzal lepett meg, hogy elkezdtük simogatni egymást, és már egyből a s/*/gglukához játszotta a f/rkam, és mehetett is be.
Nagyon meglepődtem de nagyon rákapott az ízére.
Szanaszét élveztem magam a popsijába sokszor, szép idők voltak. De komolyra nem kellett volna a csaj. Nem sokkal később elváltak útjaink.
Sikerült betörnöm, kicsit élveztem csak, de más biztosan jól járt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!