Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek, hogy kellemetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy kellemetlen illatot érez a pasi, amikor orálisan kényeztet. Fiúk, lányok, ti ezt hogy kezelitek?

Figyelt kérdés

Természetesen tusolás, alapos tisztálkodás van szex előtt, de így is tartok tőle, hogy nem lesz túl jó illatom (mire belemelegszünk a dolgokba, közben is megizzadhatok), amit valószínűleg a másik nem fog szóvá tenni, de én így nem tudom teljesen elengedni magam miközben orálisan kényeztet, mert azon agyalok, hogy vajon milyen illatokat/szagokat érezhet közben (az ízről nem is beszélve)

Magamnál azt se gondolom jó megoldásnak, hogy megkérem a másikat, hogy szóljon ha ilyen van, mert az is elég kínos lenne.

Lányok, ti is éreztétek már ezt? Ha igen, hogy "léptetek rajta túl", hogy élvezni tudjátok az egészet?

Fiúk, tapasztaltátok már, hogy nem volt túl jó illata/íze a lánynak? Ha igen, akkor szóltatok neki vagy csak szimplán kevés ideig csináltátok neki?

2022. jan. 12. 11:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Pedig még a tusolás sem szükséges. Egyszerűen tisztálkodj rendszeresen. Ennél többet nem kell tenned. Legyél tisztában azzal, hogy minden nőnek van egy illata/szaga, ami változik korral, ciklus szerint, stressz által, fertőzésektől. Amíg nincs kirívó szaga, nem lesz gond. Izzadtság nem számít, mert az orr fáradékony szerv, észre sem veszi a férfi.
2022. jan. 12. 11:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha odáig eljutok,hidd el , a pasit nem ez fogja érdekelni!
2022. jan. 12. 11:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Párom ugyanilyen. Ez egyre csak rosszabb lesz sajnos.

Írhatom, hogy nem zavar, ha nem tudsz ezen túllépni akkor hiába. Az illatok amúgy természetesek, sőt egy csomó olyasmit is tartalmaznak ami inkább felkorbácsolja a vágyat. Én el nem hiszem, hogy mindenki csak úgy szexel, hogy épp pont előtte fürdött. Nem is tetszene.

2022. jan. 12. 11:23
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Illat és illat között van különbség.

Nem mindegy, hogy mi az illatanyag.

Lehet izzadtság, pisiszag vagy bepálás - na ez kellemetlen. Na de viszont amikor a puncipác szaglik! Na az vadító. Az a nedvesség amit a nemi szerved termel, amikor felizgulsz, vagy épp szex (akár orálszex) közben, az tartalmaz bizonyos feromonokat, amik számodra lehet, hogy zavaróak, de a férfiakat bevadítják.

2022. jan. 12. 11:45
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Nőként írom, hogy emiatt én sem tudom rendesen elengedni magam nyalás közben sajnos. Emiatt nem is kedvencem, Mert hiába, hogy lefürdök előtte, akkor is végig ott motoszkál a fejemben, hogy esetleg megizzadt az ágyékom, főleg nyáron, egy meleg, fülledt szobában, vagy csak úgy. Ilyen gondolatokkal meg nem lehet ellazulni. De csak a nyalásnál érzem ezt, szex közben nem, talán mert nem a puncimban van a másik arca olyankor. :)
2022. jan. 12. 11:51
 6/18 anonim ***** válasza:
46%
Ha tényleg kellemetlen, intenzív szagok jönnének odalentről akkor én mondjuk hozzá sem kezdenék a nyaláshoz. Van ilyen, ez tény és nagyon kiábrándító. Akkor csinálom ha minden okés a nőnél. Ez az okés azt jelenti hogy van egy diszkrét szaga a pinának de ez inkább izgató mint zavaró.
2022. jan. 12. 11:51
 7/18 anonim ***** válasza:
30%
Ne fürgyé le!
2022. jan. 12. 11:58
 8/18 anonim ***** válasza:
21%
Szeretem ha püdös qicsa egy kicsit.
2022. jan. 12. 12:01
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell ennyire túl agyalni. Minden nemi szervnek van szaga, ha valaki egészséges és ápolt nem lesz kellemetlen se az íze se a szaga. Én este megfurdok alaposan, rendszeresen szőrtelenítek ( ha szőrös vagyok sokkal erőteljesebb a szag és sokkal jobban is izzad) napközben nedves törlőt használok ha fel akarom magam frissíteni. Rendszeresen járok nőgyógyászhoz ha probléma lenne akkor hamar észrevenném.
2022. jan. 12. 12:21
 10/18 anonim ***** válasza:

Én sajna/nem sajna úgy születtem hogy nem igazán érzem a szagokat.

Úgyhogy szerintem egész jól kezelem. ¯\_(ツ)_/¯

2022. jan. 12. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!