Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha a pasi eláraszt titeket spermával?? Milyen mennyiséget éreznétek kellemetlennek már?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 07:51
1/10 anonim válasza:
Hogyne szeretnének, jöhet bármennyi mennyiség, minél több annál jobb és kaphatom bárhova.. 🤪 L27
4/10 anonim válasza:
Nem szeretem ha ragadós g*cis leszek, egy nap nem fogok emiatt 5x fürödni, ezért páromnak a gumit ajánlottam befejezésnél, az a legtisztább. Az első válaszadó egy meleg pasi volt, nem nő.
5/10 anonim válasza:
#4: maradjunk abban, hogy ez a te véleményed. És mégsem titulál senki téged sem egy prűd pics@nak...
De képzeld el, nem vagyunk egyformák, és vagyunk akiket nem zavar.
28L
6/10 anonim válasza:
Szeretem
Nem volt még kellemetlen mennyiség, pedig voltam már bukkake partin
7/10 anonim válasza:
Én szeretem,nem gondolkoztam még azon milyen mennyiség lenne kellemetlen.
8/10 anonim válasza:
4: hogy lenne már meleg? :)
A GYK köztudottan tele van olyan nőkkel, akik imádják torokra, ha nem oda, akkor terítse be őket tetőtől talpig, de mindezt csak egy fenékből-szájba szeretkezés végén...
A való életben mondjuk olyan nővel is ritkán futok össze, aki lenyeli, de a GYKs csajok között ez már alap :D
9/10 anonim válasza:
8-as mert a "GYIK-es csajok" valójában kiéhezett fiúkák vagy meleg férfiak akik itt szórakoznak, hátha rájuk írnak privátban.
10/10 anonim válasza:
De szerencsere itt vannak a tökéletes, őszinte emberek, mint ti, kedves 8as és 9es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!