Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a pasimmal. Nem kell tartanom a következő kapcsolattól?
Privátokra nem válaszolok!!!
Azért írtam ebbe a kategóriába a kérdést, mert a szex része érdekelne.
Gondolom találok majd valakit akivel jó lesz a kapcsolatom, ebben nem kételkedem, de nem tudom mással is volt-e ilyen a szex terén.
Szóval 17 évesen veszítettem el a szüzességem egy komolytalan kapcsolatban, másfél hónapig tartott és összesen kétszer feküdtünk le, nem volt rossz, de túl jó sem, nem is élveztem el egyik alkalommal sem. Utána összejöttem az exemmel, majdnem 2 évig együtt voltunk, vele minden nagyon jó volt. Viszont amiatt aggódom, hogy vele eléggé összeszoktunk az ágyban, és neki jóval nagyobb a farka az átlagnál. Ha összejövök valakivel akinek átlagos, vajon vele is össze tudnánk szokni úgy, hogy olyan jó legyen az összhang? Remélem nem lesz hiány érzetem.
Farokméret kapcsán nem lesz probléma.
Csak ne hasonlítgasd majd az új hapsit a régihez, semmilyen szinten!
Altalában ha csak annyit potol az uj ami kimaradt az elozo kapcsolatbol már az is elég sokaknak.
Ha rosszabb is lesz az ágyban az előzőnel az amit pótol az felul fogha ezt benned írni.
Kedves Kérdező!
Meglátszik, hogy nem ismersz engem.
Ha szeretnél jobban szexelni,mint valaha, akkor dobj nekem egy üzenetet,és kellemesen csalodni fogsz;)
Amúgy a kérdésed röhejes
6
Ohh micsoda duma. Fogadja ám a privátokat, csak annyit írt hogy nem válaszol. És jogosan. Mit is írhatna egy ilyen fogyatékosnak mint te???
12:30
Annyi eszed van amennyi látszik
Nem is tudod ki ír ide. Orrodat az arcodba..tudod;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!