Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szállodába, pl. wellnessezni mentek a párotokkal, ugyanúgy szoktatok ott is szeretkezni, vagy az "új hely" kicsit bezavar titeket?
#1 vagyok. Már magasabb beosztásban dolgozom, nem járok szobákba. Számomra a leggusztustalanabb, amikor az óvszert az ágyban hagyják, rátapadva a lepedőre, paplanhuzatra. Szerintem ennek eltávolítását nem tartalmazza a lányok munkaköre. Az olaj alapú síkosító kellemetlen még, mert azt hiába küldöm mosásba, tönkretesz mindent.
Legmókásabb élményem meg egy homoszexuális párnál volt, egy török olimpiai csapat táborozott nálunk, azt nem tudom már, milyen sportág képviselői. Koton a kukára ragasztva, törölközőszárítón meg párduc mintás feszes boxer kiterítve, kakás hátsó résszel :D
De olyan is volt, hogy szintén melegek szexuális segédeszközt hagytak a folyosón. Minden nap más helyen bukkant fel, hogy lehetőleg minden vendég lássa :O
A melegek a kulturálatlanabbak tapasztalatom szerint. Átlagos pár legfeljebb hangos, vagy elhagy ezt-azt. Viszont mindenki azt hiszi, hogy ha belülről zárja be az ajtót, akkor én mi nem tudunk bemenni. :) Öreg hiba. Ha kopogunk és szólunk, akkor válaszoljatok valamit, vagy tegyétek ki a Ne zavarj táblát, máskülönben bemegyünk:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!