Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító ha egy domináns férfi valójában az alárendeltség iránt is érdeklõdik?
Az elmúlt években mindig kimagaslóan én voltam a domináns fél és rendkívül szubmisszív lányokkal volt dolgom. De az utóbbi idõben egyre jobban kezd izgatni hogy én legyek az alárendelt, ugyanis egy idõ után unalmassá válik a dominálás.
A probléma hogy ez teljesen keresztbe megy a személyiségem és identitásommal; arrogáns, kissé nárcisztikus, és mindig magabiztosan prezentálom magam, ezért el sem tudom képzelni hogy ledomináljon egy nõ és utána a szemébe tudjak nézni.
Ugyanilyen vagyok én is. Szerintem nincs ebben semmi különleges.
A civil életben én is domináns vagyok, a magam ura teljes mértékben.
És a hálószobában is elég jól csinálom a dominálást, de legalább annyira izgat az is, ha én vagyok az alárendelt, és ki vagyok szolgáltatva a nőnek. Imádom!
De én ezt nem keverem össze a civil énemmel.
Egy szubmisszív nőnek kiábrándító, egy switchnek, vagy dominánsnak meg nem. Ha ezt érzed akkor mindig is switch voltál, csak elnyomtad magadban.
Megjegyzem, az arrogancia, nárcisztikus nem éppen domináns tulajdonság, de te tudod...
Csak jelzem, hogy nem vagy domináns. Switch vagy.
Sub nőként engem ez kiábrándítana, viszont az átlagos emberek váltogatják, hogy ki milyen 'szerepet' vesz fel szexben. Ha te konkrétan arra vágysz, hogy egy nő alázzon, rendesen ledomináljom, na ah nem lesz könnyű. Switch nőt kéne keresned akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!