Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Írtok maszturbálási technikákat?
Neten láttam videóban és kipróbáltam, bevált! (éppen távol voltam nejemtől hetekre elutaztam dolgozni, ki voltam éhezve a punci érzésére, a kezeim már unalmasak voltak)
Kell egy-kettő eldobható gumikesztyű (ami a covid miatt már eléggé elterjed, magam is evvel próbáltam elsőleg) vagy koton. Egy üres pringle chips henger. Kettő vagy akár négy új mosogatószivacs.
A gumikesztyűt, kotont beteszed két mosogatószivacs közé, úgy, hogy pár centit kilógjon felül. Ezt így együtt betolod a pringle chips hengerbe a szivacsok végéig. Majd a kilógó gumikesztyűt/ kotont ráfordítod a henger külső felére. És kész is a maszturbátor műpunci!
Egy tipp: Hogy ne csússzanak le a szivacsok, a gumis szivacsok alá is kell tenni két szivacsot a hengerbe, de akár egy darab ronggyal is ki lehet tömni. (ez intim mérettől is függ, hogy meddig tolod mélyre)
Ezekután vásároltam egy Satisfyer Men szívó maszturbátort! Azt már nejemmel közösen, ő kapott egy új, élethű műdákót. Együtt és magányosan is szoktuk használni a játékszereket. Szuper élmény, főként együtt! (pl. amikor nincs kedve, ereje közösülni, sokkal élvezetesebb, mintha csak kiverné)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!