Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki undorodik a puncitól?
Figyelt kérdés
Undorodom, de valami hajt, hogy belerakjam az álló farkam abba nyálkás, büdös nyílásba. A végén pedig szégyenkezem, hogy mibe keveredtem már megint...Miért kell a nőkkel összefeküdni?2022. jan. 8. 19:24
21/29 anonim válasza:
Ugorjuk át azt az opciót, hogy troll kérdés.
Nem lehetséges kérdező, hogy mélyen elnyomó, prűd, esetleg extrém vallásos nevelést kaptál?
22/29 anonim válasza:
Én szerintem is önmagában inkább taszító látvány a $una ezért én nem tartok barátnőt hanem inkább kiverem magamnak.
Amúgy is a fantázia az jobb mint a valóság.
23/29 anonim válasza:
Ezt miért a hetero kategóriába írtad ki, b.zikám?
24/29 anonim válasza:
Még hogy undorodni
A puncinál nincs szebb, izgatóbb és finomabb dolog a világon! Még 60 felett sem😉
Lacibácsi
25/29 anonim válasza:
Most azt javaslom minden itt áradozó férfinek hogy mindenki verje ki ,aztán amikor nincs vágy ,na akkor nézzen rá egy pnára . Nem szép nem finom nem illatos.
Ez ösztön semmi több.
26/29 anonim válasza:
Nekem már jó ötvennel volt közeli kapcsolatom😃 A punci szép és finom!
27/29 anonim válasza:
Nem undorodom, csak félek. Olyan, mint valami szörny. Tudom, hogy ki kell elégítenem, de félek felé fordulni. Nagyon furcsa.
28/29 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy a saláta puncinak nevezett punci nem valami szép látvány, sőt valahol egyenesen taszító látvány számomra, mintha valami húscafat lenne a nőnek a lába között. Ehhez képest például a saját péniszem szépnek tartom. A baba punci néven nevezett punci szerintem is egész szép és vonzó. Nem voltam még nővel, de remélem, hogy életem párjának olyan puncija lesz, amelyik tetszik nekem. Az jutott még eszembe, hogy nem csoda, hogy a lány csúnyájának nevezték a puncit régen.
29/29 anonim válasza:
En se szeretem. Számomra olyan mint egy nyílt seb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!