Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki undorodik a puncitól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki undorodik a puncitól?

Figyelt kérdés
Undorodom, de valami hajt, hogy belerakjam az álló farkam abba nyálkás, büdös nyílásba. A végén pedig szégyenkezem, hogy mibe keveredtem már megint...Miért kell a nőkkel összefeküdni?

2022. jan. 8. 19:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Lehet nem éreznéd ezt az üres megalázottságot ha kipróbálnád milyen ha a te hátsó sötét büdös lyukadba furakszik valaki. Fontold meg.
2022. jan. 8. 19:46
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem neked az kéne hogy valaki megtöltsön.... ja igen, sok sok szeretettel.
2022. jan. 8. 19:47
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell összefeküdni velük. Sőt, hagyd meg őket a normálus férfiaknak.
2022. jan. 8. 21:38
 14/29 anonim ***** válasza:
28%

Ilyen érzesek akkor vannak ha igénytelen, vagy föld buta nőt farkalsz meg.

Igénytelen-szagok lesznek mint írod, kellemetlen szagok.

Buta-ez után jön a mélységes megbánás és eszedbe ötlik hogy még itt is fog aludni és az a 8 óra 1 örökkévalóság lesz reggelig elviselni a terhes társaságát.

Kidobni meg nem illik mert mély buta szegeny, de nem volt bunkó.

Éppen ezért válogasd meg jobban az alanyokat ha van rá módod.

Amúgy megertelek mert nekem is volt olyan élményem hogy meg volt beszélve minden, elmondta a csaj hogy miket fog művelni velem úgyhogy menjünk be előtte tejszinhabot venni stb...

Aztán amikor én fújtam a tejszínhabot a punijára és álltam volna neki nagy boldogan...megcsapott 1 olyan dögletes szag, hogy kb 20 percig kellett szopjon, hogy újra élet költözzön a farkamba..

2022. jan. 8. 21:52
 15/29 anonim ***** válasza:
83%

Remélem ez csak egy troll kérdés.

Amennyiben komoly, akkor fontos tudni, hogy nem kötelező punci közelbe kerülni. (Én sem szeretem a pacalt, ezért sosem eszem, több marad annak aki szereti.)

A kezed ajánlom helyette, de jól mosd meg előtte szappannal.

2022. jan. 8. 21:54
 16/29 anonim ***** válasza:
27%

Nő vagyok, hát szerintem sem egy főnyeremény az ápolt punci sem szagra, sem kinézetre. Van az a vicc, aminek a csattanója a "bulldogot majonézt enni", na szerintem elsőre is bulldog, csak majonéz nélkül.. A kisajkak, csikló megduzzadnak kicsit szexuális ingerre, és a kevésbé salátás is salátás lesz, és igen, nyálkás.. Szex előtt sem a legbizalomgerjesztőbb dolog. Ha nem tudnád mi is az, csak látnád képen, semmi pozitív nem jutna eszedbe, csak valami bőrbetegség kb.. és most hagyjuk a halványrózsaszínre photoshoppolt kisajaktalan puncikat szolibarna bőrön.. a legtöbb nem olyan, pláne nem akkor, ha fel van izgulva az ember.

A legtöbb ilyen, és ezek még csak nincsenek is izgalmi állapotban megduzzadva, vérbőn. [link]

Mint valami sejtburjánzásos daganat, cafatos húsdarab. Na nem mintha a péniszek sokkal esztétikusabbak lennének, de azért kicsivel gusztábbak.

2022. jan. 8. 22:21
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
Akkor ne egy büdös nyílásba rakd. Hanem egy szép lány jó illatú nyílássába! Irénkének én sem tudnám bedugni józanul.
2022. jan. 8. 22:28
 18/29 anonim ***** válasza:
89%
Ne etessétek már a trollt gyerekek 😂
2022. jan. 8. 22:39
 19/29 anonim ***** válasza:
88%

Menj el pszichológushoz.

Lehet gyerekkori trauma vagy neveltetes miatt érzel bűntudatot. Az agyad meg úgy védekezik hogy beállítod magadnak, hogy ez rossz és erkölcstelen, holott vágysz rá. (Mint minden egészséges ember) Simán lehet valami már ezer éve elfeledett dolog is vagy akár a nagyon vallásos nevelés miatt is. De az is lehet hogy tényleg homoszexuális vagy csak hasonló okokból nem ismerted ezt fel. Mind a két esetben tud segíteni viszonylag rövid időn belül egy szakember.

2022. jan. 8. 23:18
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az egészben hogy a trollunk jó eséllyel egy szűz kis fiúcska, ez benne a leginkább fail :D
2022. jan. 8. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!