Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon meredek már a szexhiány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meredek már a szexhiány nálam ha középkorú elhízott nőkre is azonnal megkeményedik a péniszem?

Figyelt kérdés

5 éve nem szexeltem. Sose volt még ennyire durva.

F/31

2022. jan. 6. 23:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Ha én vagyok a patkány, akkor mit mondanál magadra, aki két mondat alapján elítélsz egy számodra tökéletesen idegen embert? Belemennék bővebben a miértekbe, de azt hiszem teljesen felesleges lenne…

2022. jan. 7. 00:54
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező! Ne izgulj, mindig van lejjebb! Tehát, lesz ez még rosszabb is!

Pl.: amikor ráébredsz, veled van a gond és nem a nőkkel! Vagy, amikor már nem fog felállni és ráébredsz, ez a vonat elment, elszúrtad az életed. Addig kellett volna összehozni, amíg még fizikailag, szellemileg is bírtad volna.

Több ilyen férfi ismerősöm van, akiket 40 fölött már a depresszió emészt és nem a kanosság. Két nagyon jó barátom szakította meg velem és az összes családos haverjával a kapcsolatot, mert egyszerűen nem bírják elviselni a többiek életét. Nincs harag, nincs vita, csupán magányba fordultak. Munkában és otthon lenni, ez a két életcéljuk mára. :-(

50F

2022. jan. 7. 01:02
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

11-es

Feltett a kérdező egy normális kérdést, te pedig le görényezted őt, pedig semmi rosszat nem mondott.

És még te akarod most itt előadni az úri dagadékot, aki "hát jajj miért menne bele a kérdésekbe, úgysem az ő szintje" meg "hát jajj akkor én mi vagyok"

Én lehet bunkó vagyok kedves Nacho Libre, de te meg egy patkány maradsz.

Szánalmas, korábban te ítélkezel, meg sértegetsz mást, és még pont te hivatkozol arra, hogy miért ítélkezek egy idegen ember felett. Hjajj istenem.

2022. jan. 7. 01:03
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

A kérdező 5 éve nem szexelt, és most már eljutott egy olyan minden mindegy stádiumba, amikor is nem számít, hogy néz ki, csak legyen luk a lába között. Az ilyen “férfit” minden egyes nő görénynek fogja hívni, nem csak én. Ha nem érted, mi a kérdésében a rossz, akkor felteszem, te is görény vagy. Abból kiindulva, hogy én egy patkány vagyok.

2022. jan. 7. 01:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Na örülök, hogy végre belátod, hogy patkány vagy, ez már haladás az önelfogadás irányába, csak így tovább!

A kérdező egy szóval sem említette, hogy mind1 lenne neki, vagy hogy lefeküdne egy középkorú, elhízott nővel. Egyszerűen csak már ennek ellenére is megkeményedik neki, de ettől függetlenül még lehet önmegtartóztatása, és ugye nyílván azért tette fel a kérdést, mert ez őt zavarja. Az a baj, hogy mivel nőnemű vagy, és nyílván tanulatlan is vagy, így nem érted egy férfi szervezet működését, hogy ekkora szexhiány meglétében milyen folyamatok zajlanak le, de lényeg a lényeg: itt te vagy az aki elítélt egy másik ember, mindössze pár leírt mondat alapján, úgy hogy ne sírj itt nekem.

És minden elhízott középkorú nőtől elnézést kérek, nekem semmi bajom veletek, tisztellek, szeretlek, és védelmezlek titeket, mert ti ugyanúgy a gyengébbik nemhez tartoztok, értékesek vagytok! Nekem csupán ezzel a műveletlen, bár magát okosnak tartó kis seggdugasszal van bajom.

2022. jan. 7. 01:36
 16/20 anonim ***** válasza:

És mi akadalyoz abbam, hogy levarrj egy elhízott milfet?

Kapj el egyet egy körre.

2022. jan. 7. 02:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Mindig a nőket szidod, most pl a telteket. Utálod a nőket fogadd el, egyedül maradsz mint a kis ujjad!
2022. jan. 7. 06:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Erre mondják azt hogy : A szemetet össze fújja a szél.
2022. jan. 7. 08:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az a furcsa hogy tizen x év masszív piálás után egyáltalán még feláll neked.
2022. jan. 7. 16:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Azok a nők a legjobbak!
2022. jan. 7. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!