Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ! Titeket is izgatna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ! Titeket is izgatna ha egy-egy hétvégére kicserélhetnétek a barátnőtöket/párotokat valaki más nőjével ? :)

Figyelt kérdés
És utána megbeszélnétek hogy kinek milyen volt :D

2022. jan. 6. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

ez megosztó, de egy ideális szituációban nagyon is izgató tud lenni.

Nekünk is volt már négyes és hármas is, szóval nyitottak vagyunk, de mondjuk egy egész hétvégére???

Gondolom a miért nem tetszene oldalt nem kell elmagyarázni, de ami miatt izgalmasnak találnám:

- tényleg felszabadult tudnál lenni, nem kellene félned, hogy mit gondol a párod, nem szeretnéd megbántani, mit gondol esetleg a másik pasi

- lenne időd mindenre. Előjáték, udvarlás, utójáték, minden, olyasmi lenne mint a kapcsolat eleje valakivel, ami mindig nagyon izgalmas

- több szex lenne. Egy jó swinger után napokig azon jár az eszed, hogy ezt+azt is ki akartad volna próbálni, így+úgy változtatnál és bárcsak több menet lett volna. Itt ez megoldható, itt belefér egy quicky, egy lassú, egy romantikus, egy hosszú játék, egy csak-orál, egy vadállatias, egy reggeli menet, minden.

viszont ahogy írtam, feljött egy hatalmas negatív:

Mi van, ha nem működik? Akkor össze vagy zárva több napra. Mi van, ha megbeszélitek, megtörténik, nem volt jó, nem volt meg az összhang, megpróbáljátok újra, megint nem, megint megpróbáljátok, megint nem és rájöttök, hogy oké, ez nem.

A másik amitől félnék, hogy nem szimpatikus a másik. Lehet ismerősként az, lehet a swingerben is az, de összezárva 24 órát, lehet kiderül valami olyan, ami miatt teljesen elmegy a kedved tőle. És itt az a baj, hogy nem csak neked kell működnie, hanem a párodnál is.

Szóval szerintem az egyetlen lehetséges, hogy ha már jól ismeritek egymást, jobb esetben már voltatok is együtt és tényleg vágytok arra, hogy egyszer kettesben maradjatok (te is és a párod is a másik emberekkel)

Mondjuk egy jó szenárió, hogy több napos swinger nyaraláson vagytok másokkal, tényleg kialakul egy hasonló jó barátság, amit írtam és ott megtörténik egy ilyen a harmadik-negyedik napon. Mondjuk a lányok aznap este a másik pasinál alszanak, vagy az egyik cserélt-pár elmegy valami programra, míg a másikok otthon maradnak egymással, stb.

2022. jan. 7. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

De én azt is szeretem nézni ha előttem dugja más a feleségem és látom, hogy élvezi.

2022. jan. 7. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer lett volna lehetőségem, csatlakozni egy párhoz egy kalandra, de lemondták a találkozót. Pedig az asszony el is engedett rá.
2022. jan. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!