Ha választhatnál egy pozitív tulajdonságot, amit kicserélhetnél egy negatívval magadban, melyik lenne az, és mit cserélnél ki vele?
Hogy jobban menjen az ismerkedés, csajozás/pasizás...
Korod és nemed is érkezzen! :D
a farkamat egy puncira és két mellre
jó darabig ellennék az biztos:DDD
A zarkozottsagomat cserelnem ki a humorossal.
A zarkozottsagom erosen visszatart.
Na várj, jól értem, mondjak le egy pozitív tulajdonságomról, hogy kapja helyette egy negatívat? :D Kösz, inkább nem :D:D
Na de ha fordítva gondoltad... hát inkább akkor sem. Vagy olyannak kedveljenek, amilyen most vagyok, vagy inkább ne is kedveljenek. Különben is kevés olyan tulajdonságom van, amit kizárólag negatívnak vagy pozitívnak neveznék... minden érmének két oldala van. Pl. van bennem empátia és segítőkészség, ami miatt kihasználhatnak, vagy forró fejű és makacs vagyok, ami megnehezíti a dolgom a többi emberrel, ugyanakkor segít megvédeni magam... Nem véletlenül lettem olyan, amilyen, a személyiségem sok minden befolyásolta az idők folyamán és ha tehetném sem kontárkodnék bele, már csak elvből sem. Az már nem én lennék.
- a külső tulajdonságokat tökéletesre
- az üres pénztárcámat vastagra
- a sótlanságomat életvidámságra
- a humortalanságomat sziporkázásra
- a mindenen rágódó, hezitáló énemet kellő határozottságra
Semmin nem valtoztatnek :D a magam kifordult fekete humoru kotozkodo enemmel eddig minden jol ment :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!