Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már olyan lány ismerősötökről, aki kisebb dolgokat el tudott intézni szexszel a férfiaknál? Mik voltak ezek?
Én csak olyan lányokról hallottam, akik a gyorsabb előrelépés stb. érdekében felajánlották magukat nekem. Kihasználtam, és általában segítettem is a problémájukat illetően.
(...de miért beszélek múlt időben...?)
F/52
Még egy orgazmust is nehéz összehozni...
Amúgy az ilyen helyzetekbeb inkább az az aggasztó, hogy a férfi akinek tényleges hatalom van a kezében, egy ösztönlény, aki hagyja magát felhasználni.
Kajak nem vágom hogy miért csak a csaj oldaláról tartjátok ezt gáznak😅
Nem gáz ez egyik oldalról sem.
Itt írja sok nő milyen buták a pasik, mert hogy a farkukon át vezetik, de akkor fordítva nem igaz, hogy nőként annyit érsz, hogy szétrakod a lábad ha el akarsz érni valamit? :D
A nő kapja a dolgot, a pasi meg a szexet, ez ennyi. Ha megéri mind a kettő félnek akkor mi a hiba? Az nagyobb pofára esés sztem, ha próbálkozol a főnöködnél, az meg nem megy bele a játékba, na ilyenkor mész lehajtott fejjel ki az irodából és amíg ott dolgozol benned lesz az érzés.
Amit még külön megjegyeznék, volt egy időben mikor 20 éves "megerőszakoltak" esetek jönnek elő egy-egy pasiról. 20 év alatt nem jelentette fel, utána meg sírás megy, hogy "kihasználták" a nőt, na hagyjuk már... csak akkor kellett a poíció, most meg lehet a Blikk-nek eladni a story-t, szánalmas ez viszont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!