Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany vallara rakjatok kb mindig a kezeteket annak "olyan" indittatasa van?
Figyelt kérdés
Egy negyvenes pali akarhanyszor osszefutunk (kb nem is ismerjuk egymast, csak egy helyre jarunk) mindig odajon, mondd vmit es amikor valaszolok a vallamat megfogja, meg kerdezget mindenfelerol. Ez mi?2022. jan. 6. 14:05
1/5 anonim válasza:
Azért érint meg mert próbálja kipuhatolni h nem lenne e ellenedre esetleg más érintés is.
Nyilván ha elhúzod magad akkor tudja h nem jön be neked, de ha hagyod akkor ez egy jelzés felé hogy szeretnél többet is.
L
2/5 A kérdező kommentje:
Hat ezt szinte figyelmen kivul szoktam hagyni, ugyanugy csak valaszolok ha kerdez, de nem viszem tovabb a beszelgetest. Megis csinalja.
2022. jan. 6. 14:12
3/5 anonim válasza:
Ha zavar, húzódj el. Ha ezután is csinálja, szólj neki, hogy zavar, ha hozzádér.
Én soha nem érek hozzá egyáltalán egy nőhöz sem, csak ha egyértelműen össze akarok jönni vele. Bár persze az emberek sokfélék, nem biztos, hogy mindenki ugyanígy van vele.
4/5 anonim válasza:
Nincsen semmilyen olyan indítatása, lehet egy közvetlenebb személyiség, te meg nem vagy az és akar tudat alatt így próbál közvetlenebb kapcsolatot kīalakītani.
Lazább, jófej személyek teszik ezt, barátaikkal, közvetlenebb ismerőseikkel.
5/5 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem vagyok egy kozvetlen ember, de idegenekkel ez akkor is furcsa szerintem. Foleg hogy apam lehetne.
2022. jan. 6. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!