Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi a titkos vágyatok a szexualitás terén?
Figyelt kérdés
Nekem férfiként annyi hogy egy nagy fenekű nagymellű (kicsit teltebb) hölgy beleüljön, és rám dőljön tehát ő legyen felül. Meg engedje análba is természetesen.
Nektek mi? :)
25F
2022. jan. 6. 10:48
1/9 anonim válasza:
H egyszerre 3 pasival legyek. Ketto punciba egy analba. Nemcsinalnek rendszert belole de egyszer kiakarom probalni. Nemkerek privatot vad idegenekkel nemprobalnam ki. 24L
2/9 anonim válasza:
Egy nyári medencés bulin minden pasi csak velem foglalkozzon (5-6 pasi), a többi lány meg egymással. Minden pasit én akarok magamnak, ők pedig álló fasszal várják, hogy magamhoz intsem őket és kielégítsenek!
3/9 A kérdező kommentje:
ez se rossz! :)
2022. jan. 6. 11:13
4/9 anonim válasza:
Egyszer az összes eddigi pasimmal egy ágyban henteregni, újra átadni magam nekik!
Csak nincs akkora ágy, hogy mindenki elférjen.
5/9 anonim válasza:
Kipróbálnám egy lánnyal (vagy lányokkal). Addig nem teszem meg, ameddig kapcsolatban vagyok és csak emiatt nem vetek véget neki, de ha egyéb okból valaha véget érne, akkor valószínűleg kiélem majd ezt a vágyam.
6/9 anonim válasza:
#1 Pedig jobban járnál ha idegenekkel probálnád ki, mint ismerösökkel. (Ha egyszer tényleg kiprobálod.)
7/9 anonim válasza:
Dupla farok punciba, élvezzenek belém mindketten.
Használjon egyszerre több negyvenes-ötvenes jó pasi, 10-15 is akár. Akik belém is élveznek, punciba, popsiba, szájba.
19L
8/9 anonim válasza:
Nekem csak annyi vágyam van, hogy szerelmes legyek az illetőbe, és akkor bármi történhet.
9/9 anonim válasza:
Hogy egyszerre dugja a puncimat popsimat gumi nélkül 2 számomra vonzó pasi és belém is élvezzenek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!