Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a legdurvább/legextrémebb szexuális vágyatok?
Figyelt kérdés
Privátban is válaszolhattok.2019. nov. 6. 14:03
2/14 anonim válasza:
Végignézni egy bizonyos pár szeretkezését, illetve leszopni még az aktus után.
3/14 anonim válasza:
Néger férfival szeretkezni, férfi-prostituálthoz menni, aki szex előtt erotikus masszást ad nekem(ezt szerintem nemsokára meg is valósítom), több férfival lenni egyszerre.
22/L
4/14 anonim válasza:
Tulajdonképpen elég sok van, nagyon kivanos csaj vagyok, és a durva dolgok indítanak be.
Pl.: szadomazo, kinzas, kotozes, egyszerre több pasival lenni, pénzért lefekudni emberekkel, alarendeltnek lenni, vagyis azt csinál velem a pasi amit csak akar, negerrel dugni, idősebb, esetleg öregekkel
5/14 anonim válasza:
Kövér pasi jól megszopat, mélytorok, több férfi sorban megdug, szopatnak, a seggüket nyalatják, stb.
6/14 anonim válasza:
sok embernek mutatom a bugyim és utána a puncim és végül mindenki belém élvez
7/14 anonim válasza:
Leszopni a barátomat úgy hogy elélvezzen. De azóta se jött össze.
8/14 anonim válasza:
7: Szerintem ez csak akkor olyan nehéz ha nincs barátod. Mesélj már miért nem jött még össze?
9/14 anonim válasza:
#8 pedig 5 éve van. Nem tudom, valahogy nem tud se a kezemtől, se a szájamtól elélvezni.
10/14 anonim válasza:
Öröm olvasni ezt a sok színes szexuális fantáziát. Hölgyek, le a kalappal előttetek. Ezt nevezem. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!