Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan partnered, aki nem tudta/nem akarta kielégíteni a szexuális fantáziád? (Pl. nem csinált meg valamit, amit szerettél volna az ágyban.)
Figyelt kérdés
Szétmentetek emiatt? Vagy beletörődtél, hogy 1-2 dologra nem kapható a párod, és mégis vele maradtál. Ha utóbbi, akkor mennyire érzed ettől frusztráltnak magad?2022. jan. 6. 00:33
12/19 anonim válasza:
Párom nem szeretné, hogy a szájában élvezhessek el. Nagyon szeretném de bele törődtem. Csak ezen nem múlhat egy 18 éves házasság....
13/19 anonim válasza:
Hát beletörődök mert más része a kapcsolatnak meg jó.
14/19 anonim válasza:
Volt egy csajom, aki szopni se akart, igaz azt se akarta hogy nyaljam.
Ő kb ez a dugj meg aztán jól van kategória volt.
Unalmas és nem lehet mit kezdeni vele.
15/19 anonim válasza:
#12 Hát valóban szomorú lenne, ha ezen múlna egy házasság. Főleg ha az orált meg is adja, csak elmenni nem mehetsz a szájában.
Egyébként meg lehet rossz ízű a spermád, azért nem akarja. Én is voltam már így. Annyira keserű, maró ízű volt a spermája a partneremnek, hogy leszoptam, de le nem nyeltem.
16/19 anonim válasza:
Nem találtam még olyat akivel minden állatságot meglehetne csinálni. Voltak belevaló nőim de ugy igazán az az egy még nem jelent meg.
Azt mondják az agybeteg nők jobbak az ágyban, amelyik flúgos, kattant. Részben igaz, a keresésem viszont ez is neheziti h normálisból akarok bevállalósat :D
17/19 anonim válasza:
Volt! Nem szerette az orális szexet! Neki tetszett, el is élvezett de nem viszonozta! F.
18/19 anonim válasza:
Nekem volt egy lábfétises párom akit én nem tudtam kielégíteni. Az én lábam elég csúnya mert fiatalabb koromban balettoztam. Ezért nézett ki a lábam úgy ahogy. Nem szerettem sose ha a lábamat fogdossák.
19/19 anonim válasza:
Volt. Nem szopott, pedig én mindig kinyaltam. Szét is mentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!