Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csaj? Szép, vonzó?
A hangja jó, teste jó.
A dzsippós tetkók nem annyira jönnek be, de vélhetően am sem fajtatiszta.
Határozottan jó csaj, szép arca van, igényes, ad magára, tele van energiával, van vitalitása, vidám, jókedvű, szép a mosolya, s bár ülve nem látszik teljesen de valószínűleg az alakja is rendben van.
A legfőbb negatívum az igénytelen tetkók, nagyon diszharmónikus, kb. mint az út szélén álló "lányoknak".
Alak: nekem nem kimondottan ez a fajta alak a kedvencem, viszont látszik, hogy ad magára és szerintem teljesen rendben is van, tehát vonzó.
Arc: arcra nagyon bejön
Hang: nyilván nem véletlenül foglakozik azzal amivel, szuper orgánuma van és nagyon jól használja
Személyiség: azért ezt hagytam a végére, mert erről lehet legkevésbé véleményt alkotni a videó alapján. Viszont nekem nagyon bejönnek az ilyen energikus, vidám, a jó értelemben véve "lökött csajok", szóval ilyen téren is vonzónak találom.
Tehát röviden, tömören: Igen, ő egy jó csaj. Vonzó, szerethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!