Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó csaj? Szép, vonzó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó csaj? Szép, vonzó?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla?

https://www.youtube.com/watch?v=I2J7uTf5SmI

2022. jan. 5. 18:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%
Atlagos. Semmi extra. 24L
2022. jan. 5. 18:45
 2/16 anonim ***** válasza:
45%
Jó csaj, nagyon jó mellei vannak :D
2022. jan. 5. 18:47
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Jó kis csaj, 10/6-7. Átlagnál mindenképpen határozottan csinosabb.
2022. jan. 5. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Energikus, vidám, szép, ebből a videóból ennyi derül ki, ez alapján nekem 10/10, ez persze nem jelenti, hogy a való életben is az lenne.
2022. jan. 5. 19:01
 5/16 Noren1989 ***** válasza:
81%

A hangja jó, teste jó.

A dzsippós tetkók nem annyira jönnek be, de vélhetően am sem fajtatiszta.

2022. jan. 5. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Nő vagyok, nyilván jó csaj, mert csinos, a hangja is vonzó, nem véletlenül szinkron színésznő, de szépségre teljesen átlagos.
2022. jan. 5. 19:04
 7/16 anonim válasza:
79%
#3 neked a jo csaj 6-7?? akkor mi a 10/10 ?
2022. jan. 5. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

Határozottan jó csaj, szép arca van, igényes, ad magára, tele van energiával, van vitalitása, vidám, jókedvű, szép a mosolya, s bár ülve nem látszik teljesen de valószínűleg az alakja is rendben van.

A legfőbb negatívum az igénytelen tetkók, nagyon diszharmónikus, kb. mint az út szélén álló "lányoknak".

2022. jan. 5. 19:35
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem egy tucatnő az biztos. Ezt most nem csak a külsőségre értem hanem úgy mindent egybe. Azzal hogy ő az aki elég magasra rakja a lécet a fasziknak.
2022. jan. 5. 19:38
 10/16 anonim válasza:
85%

Alak: nekem nem kimondottan ez a fajta alak a kedvencem, viszont látszik, hogy ad magára és szerintem teljesen rendben is van, tehát vonzó.

Arc: arcra nagyon bejön

Hang: nyilván nem véletlenül foglakozik azzal amivel, szuper orgánuma van és nagyon jól használja

Személyiség: azért ezt hagytam a végére, mert erről lehet legkevésbé véleményt alkotni a videó alapján. Viszont nekem nagyon bejönnek az ilyen energikus, vidám, a jó értelemben véve "lökött csajok", szóval ilyen téren is vonzónak találom.

Tehát röviden, tömören: Igen, ő egy jó csaj. Vonzó, szerethető.

2022. jan. 5. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!