Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesen szexeltél először és megbántad e? Kivel esett meg(osztálytárs, sport /csapat -társ, kondis haver stb)
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 07:30
11/25 anonim válasza:
19 évesen aki jelenleg is a párom.Nem bántam meg.
12/25 anonim válasza:
17 voltam, az akkori barátommal történt, 3 évvel volt idősebb, és 2 évig jártunk együtt. Jó élmény volt, nem volt elkapkodva, már elsőre is nagyon élveztem.
13/25 anonim válasza:
Orálisan 14 évesen, aztán sokáig csak úgy (meg kézzel), csak 19 évesen vesztetem el a szüzességem.
14/25 anonim válasza:
13 évesen csináltam először kézzel fiúnak.
(7. osztály oszt.kirándulás.)
Késöbb volt csak orál.
17 évésen vesztettem el szüzességem.
15/25 anonim válasza:
14
Jó csaj lehetsz eddig beelőzted a sok 14 évest 😉👍
17/25 anonim válasza:
Szintén 23 évesen, szintén a barátommal. Mindenben ő volt az első, előtte még csak nem is csókolóztam senkivel. Nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk (egy éve).
18/25 anonim válasza:
21 éves
Akkori barát
Nem bántam meg
19/25 anonim válasza:
17 évesen. Jelenleg a férjem és gyermekeim édesapja. 10 éve egy pár. És mai napig nagyon jó a szexuális eletunk.
20/25 anonim válasza:
24 voltam, és megbántam, várhattam volna még a szerelemre. Mert az nem az volt. Aztán eljött az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!