Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok kit izgat még a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok kit izgat még a punci szőr?

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 00:04
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
Akik nem a nyalással akarják leplezni a gyenge szexuális teljesítményüket és rendesen,tehát dugással is képesek normálisan kielégíteni egy nőt,azokat nem zavarja ha szőrös. Ezek a lefetyelő fiúcskák,akik 2 percig bírják max,ezért a nyalásra helyezik a hangsúlyt,na őket zavarja,bár ahol nyalják,ott nincs szőr. L.
2022. jan. 5. 08:06
 12/39 anonim ***** válasza:
64%

#11: gyanús, hogy nem vagy te lány... :D

De abban van igazad, hogy sok pasi ügyetlen.

2022. jan. 5. 08:12
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
#12 Szíved joga ezt gondolni,én nem győzködlek. Ezek a tapasztalataim,ki,ki eldönti hiszi vagy sem. Ez egy ilyen oldal,senki sem tudhatja ki van a másik oldalon.
2022. jan. 5. 08:14
 14/39 anonim ***** válasza:
71%

#13: nem is kell győzködnöd, nem állítottam, hogy nem vagy az, csak hogy gyanús.

Igen ritka az a nő, aki ennyire a dugást preferálja a nyalással szemben, kizárólag akkor reális, ha hüvelyi orgazmusai vannak, és nem ez a gyakori.

Persze, elfogadom, biztos hogy vannak ilyen nők, még ha valószínűleg nem is a többség, de ettől függetlenül, az biztosan nem igaz, hogy csak azokat a pasikat zavarja a szőr, "akik nem tudnak egy nőt rendesen kielégíteni". Ez messze nem csak ezzel függ össze. Sem a nőknél, sem a pasiknál.

2022. jan. 5. 08:21
 15/39 anonim ***** válasza:
26%

10

A legtöbb nő csiklóérzékeny?

Pont ez a lényeg, a legtöbb nő a csiklóizgatástól tul élvezni, a csikló nem szőrös.

2022. jan. 5. 08:22
 16/39 anonim ***** válasza:
22%
#15: láttál már te puncit? :D
2022. jan. 5. 08:23
 17/39 anonim ***** válasza:

25 éves sportos jómódú szingli férfi vagyok.

Nyalni és kinyalni és ujjazni és a punci szőrt csipkedni.

😜😜😜

Igen izgat,

Kérdező nő vagy pedig férfi vagy?

2022. jan. 8. 21:28
 18/39 anonim ***** válasza:
9%

Pontozzatok le❗❗❗

De én biztos, hogy hozzá nem nyúlnék egy szőrös pinához❗

🤢🤮

2022. jan. 8. 21:32
 19/39 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgat ha szép fazonosra van nyírva pl.
2022. jan. 8. 22:48
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem. De csak ha ápolt.

A hónalj és a lábszőr viszont taszít.

26/F

2022. jan. 8. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!