Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy csendesebb, szerény lány vagyok, viszont az ágyban inkább vadmacska. Emiatt hátrányban vagyok?
Imàdni való làny lehetsz.
Imàdom az olyan lànyokat mint te vagy 🤪
Szerencsére a baràtnőm is ilyen.
Az a baj, hogy a férfiak többsége pont ilyen nőre vágyik, csak hogy amikor megismer, ugye nem látja azt a szenvedélyes éned. Emiatt azt hiszik, hogy egy kedves, de unalmas lány vagy, az ágyban is. Bosszantó:D
Valahogy kicsit a flörtöt kéne erősítened, hogy lássák, hogy annyira mégsem vagy ártatlan.
Nekem egyébként pont ennek sz ellentéte a problémám: nagyon vad és perverz vagyok az ágyban, de ez érződik is, mert van egy vagány, flörtölős személyiségem, plusz állítólag már a megjelenésem, a kisugárzásom is nagyon erőteljes szexuálisan (pedig nem sminkelek erősen, nem öltözöm kihívóan, sőt). Viszont én meg igazából hozzád hasonlóan egy nagyon érzelmes, hűséges, házias nő vagyok, de ezt ugye senki nem gondolná rólam. Ezért kevesebben vesznek komolyan vagy hát akarnak velem komolyabban ismerkedni. Mert persze a szex része vonzó, de olyan előítélet van bennük, hogy a személyiségem biztos gázos, megbízhatatlan vagyok. Bosszantó. Szóval valahol meg tudlak érteni.
Ez nem hátrány, hanem egy óriási előny! Minden férfi császárnak érzi magát az ágyban ha egy vadmacska a nője.
Volt ilyen partnerem, nem ezért lett vége a kapcsolatnak. Sőt pont hogy azért tartott kicsivel tovább mert brutál jó volt az ágyban. Azért lett vége, mert érzelemfüggő volt. Ha el akartam menni a haverokkal egy este bulizni máris jött demiértdemiért-miértnemakarszvelemlenni-márnemszeretsz lemez némi pityergéssel egybekötve. Úgy éreztem szinte megfojt, nem illett össze a habitusunk.
Én elhiszem, hogy legbelül egy vadmacska vagy!
Mesélnél vágyaidról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!