Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Harmincas nők, ti is imádtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas nők, ti is imádtok huszonéves srácokkal szexelni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 01:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Inkább te akarnál 30-as nőt magadnak, de elég gyenge próbálkozás 😅
2022. jan. 4. 01:44
 2/16 anonim ***** válasza:

Ugyanezt a kérdést én is feltehetném - nőként - negyvenes nők és harmincas férfiak vonatkozásában.

Voltam hasonló helyzetben kezdő negyvenes nőként egy kezdő harmincas férfival néhány éve. (Már úgy értem, hogy az évtizedeink ELEJÉN jártunk akkor.) Nem jöttünk össze végül, de eléggé vibrált körülöttünk a levegő.

A férfi kezdeményezett azzal, hogy "meg akar ismerni", mindennap jöjjek be hozzá a munkahelyére...

2022. jan. 4. 04:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt már fiatal szeretőm. Én élveztem. 10év volt köztünk.
2022. jan. 4. 06:44
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem, eszemben sincs. Én a Férfiakat szeretem, nem a kölyköket.
2022. jan. 4. 07:33
 5/16 anonim ***** válasza:
37%
A nők szerint igazán jól megdugni őket, kielégíteni a 40-es férfiak tudják, de nyilván kivétel mindig akad, biztos lesz olyan 30-as nő aki 20a-s fiúval akar szexelni.
2022. jan. 4. 09:05
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Igen.

A férjemtől nem kapom meg amit akarok.

2022. jan. 4. 10:27
 7/16 A kérdező kommentje:

"A nők szerint igazán jól megdugni őket, kielégíteni a 40-es férfiak tudják,"

Milyen "nők szerint"?:D Én még ilyet nem hallottam, inkább mindenkinek az életerős fiatalabb pasik jönnek be.

2022. jan. 4. 13:27
 8/16 anonim ***** válasza:
#7: elég szelektív a memóriád. Ha olvastad a kommenteket, 2 volt, aki ezt alátámasztja, nem több...
2022. jan. 4. 13:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, jaa, hogy ez a 6 db válasz a gyakorikerdeseken a való élet?:DD Bocs, de én nem itt elem az életemet és a több tucat nő közül, akiket ismerek, a legtöbbnek inkább a fiatal jo pasik jönnek be, ahogyan nekem is, ez a normális..
2022. jan. 4. 13:38
 10/16 anonim ***** válasza:

#9: tedd hozzá: szerinted.

Az én ismeretségi körömben meg az ellenkezője igaz...

Az meg hogy mi a normális, egyéni preferencia kérdése, nem a te véleményeden múlik.

Elfogadom, neked ez a normális. Másoknak meg nem ez.

2022. jan. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!