Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#11 Nem akarok Palvin ügyvédje lenni, de hogy lenne aranyásó? Saját erőből lett dollármilliomos.
(Ha meg szerinted közepes kinézetű akkor ott gondok vannak, de ezt inkább hagyjuk is)
#8-as vagyok.
A #9-es válasz szerintem erős túlzás, a #11-esnek valamelyest igaza van, ha azt nézzük, hogy a szépsége a tökéletességből ered, ami azért nekem például nagyon "kirakatbábu-hatású", tehát szép, de speciel semmi olyan extra, ami engem például megfogna! Vannak ismerőseim, akiknek persze nem tökéletes a külsejük, de természetességükből adódóan vannak bennük olyan apróbb részletek, amik számomra például sokkal vonzóbbak (például szemforma, kívánatos bőr)
"SAJÁT ERŐBŐL lett dollármilliomos" - hát ha ezt szó szerint vesszük, akkor röhögnöm kell!
9es vagyok
"A külseje miatt tuti nem figyelnék fel rá" - mondtam.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem jó nő. Jó nő, persze. De én pl a fővárosban élek és Bp rogyásig van jó nővel. Tavasszal csak úgy kapkodja a fejét az ember:D Ha Barbi köztük lenne, nem figylenék fel rá, hogy "fúú, na ő aztán tényleg nagyon jó nő".
De ez lehet az én szemléletem. Van ez a 10 pontos skálázás. Hát szerintem ez egy baromság. Szerintem nincs különbség 6os és 10es nő között. Van jó nő, meg nem jó nő. Jó és jó között nemigen tartok különbséget. Nojó, persze vannak egyéni preferenciák nálam is, pl jobban kedvelem az alacsony lányokat, mint a magasakat, de ettől még felismerek egy magas szép nőt.
"De én pl a fővárosban élek és Bp rogyásig van jó nővel."
Pont arról van szó, hogy Barbi nem jó nő, hanem szép.
Nézd meg az átlag nőt, - aki 20 évesen jó csaj volt - hogy néz ki 30 körül. És hogy néz ki Barbi. Utóbbi megőrizte a fiatalos vonásait. Ez a "jó nőkre" nem mondható el, mert elkezdenek "asszonyosodni." már 28 évesen.
18, aham... hát én a sminket látom rajta első körben, bár tény, hogy fiatalosak a vonásai. De vannak ezzel még így egy páran. Bele lehet kötni a szavakba, hogy jó nő vagy szép nő, de ez csak a szavakon való lovaglás, én ugyanarra gondoltam.
Nnnnomeg Barbi 28 éves, 3.5 éve van párja, nagy családot tervez, de azt mondja fiatal még hozzá. Aha. Nemtom szóltak-e neki, hogy 2 gyerek között érdemes 1.5-2 évet hagyni, szóval ha még az ajánlott korban akar szülni, konkrétan most kell elkezdenie a szép nagy családot:D
Merthogy jó dolog a többi 28 éves nőhöz hasonlítani, de a töbib 28 éves nő egy jelentős részének már van legalább egy 1-2 éves gyereke. Természetes úton szülve.
Hidd el, ha Barbi is szül egy gyereket, ő is "asszonyosodni" fog:D
És most ez ilyen női irígységnek tűnik, de férfi vagyok:D De hidd el, sok nem-szült korabeli nő aki odafigyel a testére, néz ki olyan jól, mint Barbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!