Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az van hogy a bnommel szoktunk szexelni mindig vedekezunk!!popsiba is szokott,volt hogy néha nem volt gumi és néha bele is élveztem a fenékbe,és hallottam valahol hogy onnan at szivárog az ondo és attól lehet terhes?
A képzeletnek semmi sem szab határt.
Leszop a barátmőd, majd csókolóztok, azután teherbe nyalod.
Kettes vagyok, nem írtam hülyeséget. (Természetesen nem arra gondoltam - remélem, a kérdező sem - hogy a bélfalon jut át.)
Bizony, ha a hátsó lyukból ki is folyik, attól még bele lehet maszatolni a hüvelybe. Kicsi a valószínűsége, de nem kizárt.
#2 + #12, mégis csacsiságot írtál. A hüvely belső felülete egyrészt savas, ami spermaölő hatású, másrészt kifelé sodró áramlás kimosná azt a kevés spermiumot. Ahhoz, hogy teherbe essen a nő, több százmillió spermiumnak kell a méhszájhoz kerülnie a peteérést megelőző 1-3 napban, vagy aznap.
Természetesen vannak csodák, de sokat kell rájuk várni...
13
Igen, igaz, amit írsz, de én így fiatal korban, mint a kérdező semmivel sem mernék kockáztatni. Sem maszatolással, sem csordogálással; semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!