Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szolid, kedves, jólelkű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szolid, kedves, jólelkű fiúnak lehet szép, plázacica szerű barátnője?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszenek az ilyen lányok. Egy lányt meg is ismertem rosszabbra számítottam, de tök normális lány. Csak elég sikeres a fiúknál.

Ha sokat csalódik a rosszfiúkban akkor lehet sikere egy megbízható fiúnak?

2022. jan. 3. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ők nem a visszafogott, otthon ulős srácokra gerlyednek😃
2022. jan. 3. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én tényleg jólelkű vagyok. Bárkivel elbeszélgetek aki hajlandóságot mutat az intelligens beszélgetésre. És igen. Nállam volt olyan barátnőm is, amilyenre az egyes próbált rámutatni. Bár azért az ápoltságot elvárom. Ha más nem, és tényleg szeretem a lányt akkor nem utalgatok, hanem fürdünk ketten. Ha meg nem jön be valamiért és úgy érzem hogy valamiért hanyagolja a személyes higiéniát, akkor meg elmondom neki. Sajna én is voltam olyan mélyponton, ahhol durván elhanyagoltam magam. És segített néha hogy cseszegetnek miatta. Jó. Kicsit bántó, de igazuk van. Ha meg szőrös, de nem akar az lenni, akkor aban is tudok és segítettem is már ha például a csajszi nem tudja magának megoldani.
2022. jan. 3. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy valóban kedves, szolid és jólelkű vagy-e, de a személyiség nem csak ebből áll, és te eléggé felszínes is vagy, ha ennyire a külsőre mész. Amúgy miért gondolod, hogy most "rosszfiúkkal" randizik? Vagy ha valaki nem szolid, mint te, esetleg még jóképű is, akkor már csak rossz lehet? Ezek szerint a felszínesség mellé jutott még egy nagy adag előítéletesség is. Meg úgy sejtem, hogy elfogultság is magaddal szemben, mert nem tűnsz éppen jólelkűnek sem :D Várod, hogy csalódjon jó sokat, hogy megkaphasd. Egy igazi szent vagy :D
2022. jan. 3. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Abban reménykedsz hogy a kiszemelted sokat csalódik? Még hogy jó lelkű. Szerintem a te fajtád a leggonoszabb és legsunyibb.
2022. jan. 3. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!