Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú aki tiniként sikeres volt később meg már nem annyira, esetleg évek óta egyedül van?
Létezik olyan fiú aki már 14 évesen már szexelt és tiniként sikeres volt a csajoknál, később 5-10 év múlva meg már nem annyira?
Ha igen, akkor mi az oka?
Tiniként sem voltam hú de sikeres, de sikeresebb voltam mint most. Akkor azért érdeklődtek irántam lányok, még ha akkor éretlenül volt hogy nem is fogtam fel, és csak évekkel később jöttem rá, hogy ebből lehetett volna valami.
Fiatalon jól tanultam, általános iskolában az osztály legjobb tanulója voltam nagyjából nulla erőfeszítéssel, mellette sportoltam, jó is voltam benne, ez önbizalmat adott, és bejött pár csajnak.
Azóta abbahagytam a - mondjuk így - profi sportot, már csak hobbiként csinálom, nyilván nem olyan jó eredményekkel. Illetve eléggé introvertált, magamba forduló vagyok, sok téma érdekel, ami az átlagembert nem, illetve sok téma nem érdekel, ami az átlagembert igen, mellette vannak kisebb pszichés problémáim is, szóval az ismerkedés sem mindig megy egyszerűen. Illetve igazából az megy nehezen, mert ha eljutok az ágyig egy nővel, ott azért nem szoktam csalódást okozni.
Szia!
Én 14 évesen már szexeltem, de nem mondanám, hogy tiniként sikeres voltam a csajozásban.
Kb 20 körül kezdődött, hogy könnyebben megy.
Most 33 vagyok.
Mondjuk, az is igaz, hogy alapból 40 körülieket célzok meg.
Ja, és nem, egyaltalán nem vagyok jó pasi. Csak eladom magam a dumámmál kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!