Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, aki házasságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki házasságban él és csalja a párját? Miért csalod? Nemet és kort is írjatok!

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Én még csak elméleti síkon mozgok. Több probléma is van ezzel.

Gondolom nem akarják a férfiak, hogy a gyerekük úgymond csonka családban nevelkedjenek fel, ugye a nő meg elhízik, szülés után teljesen a gyerekre koncentralnak, a szexet sem kívánják, fáradtak, megvannak hulyulve...a férfiak pedig kénytelenek áldozatot hozni emiatt és elmennek 1-2 totálisan teljesen érzelem mentes szexre 1-2 oromlannyal vagy 1-2 szeretővel.

A nők sajnos nem gondolnak bele, hogy a férfinak kell a minden napi kielegules, hogy gördülékenyen menjen a nap. Aztán csodálkoznak a nők, ha elhagyjak őket és olyan önző, infantilis agyuk van, hogy a gyereket áldozzák be ezért, a gyereken csattan az ostor...inkább hagyják, hogy a gyerek apa nélkül nőjön fel, minthogy reggelente, vagy este egy 5 max 10 perc alatt lerendeznék a férfit "azt jónapot".

De nem.....hát a nők nem gondolnak ebbe bele és ők vannak a legjobban felhaborodva, hogy "megcsalt az a ro¥&ék. Azért álljon már meg a menet....

2022. jan. 3. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Vagy a férfi is elnézhetné, hogy a nőt kielégíti egy normális férfi, aki elfogadja, hogy a szülés biológiai változásokkal járt és nem csak a saját önző, aljas kangörcsével tőrődik. Akkor a nő se lenne frusztált, nem kéne a bunka krvapecér férje miatt a gyerek körüli teendőkbe temetkezni, jobban menne a nap, mindenki boldog lenne és nem kéne beáldozni a gyereket.
2022. jan. 3. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk ebben is van igazság...aláírom...
2022. jan. 3. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
És a férfiaknak is eléggé infatilis agyuk van, hogy az újszülöttjükre hazavinnék a qrváktól a trippert meg a HIV-et, pláne a HIV-et ha átadják a feleségüknek az anyatejjel átadható a csecsemőnek is...És még ők vannak felháborodva, hogy válni akar a rbanc feleségem, mert olyan felelőtlenül csináltam gyereket hogy nem bírtam kivárni azt a 6 hetet vagy azt a pár hónapot míg visszanyeri az alakját, inkább elmentem qrvázni és életveszelynek tettem ki a gyerekem és a feleségem is. Álljon már meg a menet, nehogy már a gyereken csattanjon az ostor és HIV-vel kelljen felnőnie mert a férfiak nem tudják mivel jár a szülés. N
2022. jan. 3. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Típus igeny kérdése , aki megalkuvo monogán az marad . Aki szenvedelyes valtozatos jellem az megy . Nemtől független .
2022. jan. 3. 17:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó nő vagy?
2022. jan. 3. 18:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, mert 28 év házasság után már ő max havonta egyszer akar szexet. Nekem ettől nagyobbak még az igényeim, plusz imádom a formás, feszes, szexi, fiatal lányokat. A huszonéves korosztály izgat nagyon. Kb. 10 éve van folyamatosan szex másokkal, leginkább 18-30 éves nőkkel. 8 hónapja van egy 22 éves szeretőm. A szex is fenomenális vele, de a társasága, a beszélgetéseink is lelkileg is megfiatalit úgy érzem.

52F

2022. jan. 4. 11:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!