Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mások is vannak,akiket csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is vannak,akiket csak a hatalmas,hájas test izgat fel?

Figyelt kérdés

Engem csak az extrém elhízott,200 kg körüli nők izgatnak fel.Gyönyörűnek tartom az óriási,hájas női testet.Teljesen odavagyok az ilyen nőkért.

Életem nagy álma egy ekkora nővel együtt lenni.

2022. jan. 2. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És voltál már együtt ilyen nővel? Mert gyanítom, hogy nem. Az ilyen nőket még nagy szerszámmal sem tudod magadévá tenni, mert egyszerűen távtartóként viselkedik a sok zsír rajta. A puncija jópár centivel beljebb van, mint a nő széle, képtelenség velük szexelni.
2022. jan. 2. 18:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Volt már 192 kg-os kedvesem.Csodálatos volt vele a szex.Átlagos szerszámmal is hozzáfértem.
2022. jan. 2. 19:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Én "csak" 95 kg vagyok.
2022. jan. 2. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek.
2022. ápr. 24. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!