Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lassan 27 éves szűz nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 27 éves szűz nőként kezdek magamra emiatt különlegesként tekinteni?

Figyelt kérdés
Más is érzett már ilyet?
2022. jan. 2. 11:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%
😂😂😂
2022. jan. 2. 12:43
 22/27 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érti a sok hülye buksi. Tapasztalatokat kérdeznék. Ennyire nem lehettek buták!🤣
2022. jan. 2. 12:44
 23/27 anonim válasza:
89%

Én 24 évesen voltam először fiúval. Én is válogatós voltam. De nem abban az értelemben, hogy elvártam hogy 10/10-es pasi legyen jó sok pénzzel, mert a válogatós alatt sokan azonnal arra asszociáltok. Egyszerűen akárhány fiúval beszélgettem/randiztam, valahogy sosem éreztem azt a varázst, azt a különleges érzést, mint amilyennek elképzeltem a szerelmet (pedig nem voltak csúnya srácok, sőt). Egy ponton azt is gondoltam, hogy talán nem is létezik az az idealisztikus szerelem, amit én vizionálok,és amire vágyom, talán össze kellene jöjjek olyan sráccal, aki tetszik meg kedves és majd kialakul valami szerelem néven. De mégse jöttem össze senkivel, egyszerűen már attól undorodtam ha kaptam egy szájra puszit.

Na de egyszer megérkezett a nagy ő az életembe. Az első perctől kezdve talált a szó, egyet értünk a legtöbb dologban, hasonlít az ízlésünk meg a személyiségünk, hihetetlen volt, én annyira beleszerettem, hogy meghalnék ha elveszíteném. Én egyáltalán nem bánom azt, hogy vártam rá, el nem tudtam volna képzelni azt, hogy mással szexeljek. Elmondhatom, hogy vele bepótoltam azt, amit elvesztegettem a szűzen élt éveim alatt 😂. Én sosem gondoltam azt, hogy ettől különleges lennék, nálam csak az van hogy nem tudok testi kapcsolatot folytatni olyan emberekkel, akiket nem szeretek tiszta szívemből. Kérdező, neked nem tudom mi az okod rá, de megkértél minket hogy ne fejtegessünk így meg sem próbálom. Remélem neked is eljön majd a nagy ő, a nagy bumm, akivel azt érzed, hogy készen állsz rá.

2022. jan. 2. 13:35
 24/27 anonim ***** válasza:
56%
Ebben a témában nem sok mindenki fog tudni tapasztalatot mondani neked, többek között én sem. Az hogy szűz vagy a te dolgod és a te döntésed. De szerintem lassan el kéne kezdened azon gondolkodni, hogy keresel valakit. Az évek mennek neked meg nincs senkid a normálisabb srácok akikkel lehet tervezni szépen lassan elfogynak és ha jól sejtem nem egy elvált 2-3 gyerekes pasit akarsz magad mellé 27éves szűzként. Nem azt mondom, hogy tedd szét mindenkinek a lábad vagy hasonlók én sem fekszem le minden nővel aki szembe jön az utcán. Válogass kedvedre, de el kéne kezdened ismerkedni és élni az életed, ez az én véleményem. Kérdezd meg magadtól, hogy mit szeretnél elérni 5 év múlva és menj abba az irányba, hogy elérd, akármi is legyen az. És sok sikert hozzá
2022. jan. 2. 14:10
 25/27 anonim ***** válasza:
72%
De szerinted te ilyen természettel egyáltalán kellennél valakinek? Lenne férfi aki elvisel?? Szerintem biztos hogy nem. Szóval ha akarnàd se menne. Max szex.
2022. jan. 2. 14:52
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagyok, szűz, és soha nem gondoltam, hogy emiatt bármivel különlegesebb lennék. Ha hét vagy tíz év múlva is szűz leszek, akkor sem leszek különlegesebb. Ez nem olyan dolog, amire az ember büszke vagy szégyelli. Szűz vagy nem szűz, csinálta vagy nem csinálta. Mindenki szűzként kezdte, a szüzesség és annak elvétele maximum annak lesz különleges, aki annak tartja, hogy elveszi, és az a valaki remélhetőleg a párod, kedvesed, szerelmed lesz. Ha valaha is lefekszek valakivel, nem a szüzességet fogom különlegesnek tartani, hanem a személyt, akinek ennyire kitárulkozom. Egyéni ügyed, hogy miért vagy szűz, akkor se ítélhet el senki, ha azért, mert senki nem tetszik, ehhez nem kell világszép kisasszonynak lenni, se elferdült ízlésűnek.
2022. jan. 2. 17:51
 27/27 anonim ***** válasza:
4%
Inkább le vagy maradva az életről úgy bő 10 évvel! A te dolgod. Főleg ha ennyire parasztocska vagy... meg is érdemled!
2022. jan. 4. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!