Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy érzem becsapott a barátom(...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem becsapott a barátom(lány,szimpla barát) Jogos az érzésem?

Figyelt kérdés

Együtt szilvesztereztünk, Ő hívott át engem, nyilván.. "nincs otthon senki" menjek át nyugodtan, ennek a jelentése egyértelmű, kaptam jeleket az este alatt, hogy közeledjek, megtörtént, azonban, ha odaértünk volna, hogy történjen is valami, mondjuk csók, abban a pillanatban mindig hátrált. Beszéltünk erről, hogy számomra rosszul esett az, hogy hülyített, ezt éreztem, mert úgy viselkedett, hogy mást mutat a cselekedeteivel.. Vágyat keltett bennem, ezt élvezte és a végén nem történt semmi.

Kíváncsi lennék, hogy mi a véleményed az dologról, milyen következményei lehetnének ennek és magáról a szituról.

2022. jan. 2. 07:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is kavargattam egy ilyen csajjal, csóknál tovább sosem engeste pedig kb 3 estét töltöttünk így együtt. Nekem is szimpla barát volt, először nem is akartam semmit csak akkor gondoltam többre mikor lesmárolt (egyáltalán nem láttam jönni, én tényleg barátként tekintettem rá). A 3. alkalom után megmondtam neki hogy döntse el mit akar, mert én bírom, maradhatunk barátok de akklr tényleg barátok, vagy lehet több is, rajta áll. Aszondja hát ő nem is tudja. Na akklr betelt a pohár, elküldtem a fªszba, nem éri meg az ilyenekkel foglalkozni.
2022. jan. 2. 09:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Barátságról ne beszéljünk, ha ilyen simán megdugnád.

Amúgy meg, mindenkinek szíve joga meggondolni magát. Főleg, hogy elnézést is kért, szerintem nem volt benne rossz indulat, nem becsapni akart. Valószínűleg még nagyon fiatal és tapasztalatlan. Lehet, hogy egy egyszerű szimpátiába gondolt bele többet, és amikor valóban közeledni kezdtél, rájött, hogy ő ezt mégsem akarja. Én is jártam így. Kellemetlen, ez van. Tedd túl magad rajta, és viseld férfiként, azaz ne legyél sértődött, és ne nyafogj miatta, nem áll jól.

2022. jan. 2. 09:35
 13/18 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Ha majd tapasztaltabb leszel, rájössz, hogy a lányok gyakran ilyenek. Ne vedd nagyon a szívedre, főleg annak tükrében, hogy végül csak kielégített. Sokszor még ennyi sincs.
2022. jan. 2. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem elégítette ki.
2022. jan. 2. 10:43
 15/18 mantis religiosa ***** válasza:
Tényleg, bocs, elnéztem.
2022. jan. 2. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Te is csak a farkaddal tudsz gondolkozni.
2022. jan. 2. 12:51
 17/18 A kérdező kommentje:

Nyilván, amikor Ő csábítgatott, illetve a petting során neki a hupikék törpikék jártak a gondolataiban, véletlenül sem egyéb szexualitáshoz kapcsolódó dolgok, hiszen egy nőnek ilyenek nincsennek a gondolataiban.

Ennyit a erről a közhelyes bullshit megjegyzésedről.

2022. jan. 2. 13:36
 18/18 anonim ***** válasza:
26%

Maga az érzésed természetesnek nevezhető - hiszen hoppon maradtál, álló cerkával pofára estél, hiába élted bele jól magad -, de semmiképpen sem jogos.

A válasz a kérdésedből egyértelműen következik. "Úgy érzem becsapott a barátom(lány,szimpla barát) Jogos az érzésem?"

Amennyiben a lány a barátod, akkor nem a szeretőd, és nem is a szexpartnered, tehát jelen esetben mégiscsak a #16-osnak lesz igaza! Gondolkozz az agyaddal, akkor rájössz magadtól, hogy miért nem helyénvaló elvárás a barátodat megdugni! Persze szabad, de semmiképpen nem jogos elvárás, hogy tartsa oda a kis lyukát.

2022. jan. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!