Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem szeretem ha leszopnak?
Jó mélytorok, bő nyállal. Pancser az asszony aki csinálta, velem is volt már ilyen. De toppos nők általában jól csinálják, én meg csak azokkal állok szóba. Lesz ez jobb is keresgélj nőket azt nincs olyan hogy mindegyik rossz.
24f
4x bajnok
Nekem nagyon érzékeny a makkom. Eddig tán kétszer sikerült valakinek úgy, hogy el is élveztem.
49f
Én azt hittem, hogy nem szeretem, sokáig senki nem juttatott el szájjal, ezért nem is igényeltem az orált.
Aztán az azóta már feleségem egyszer 40(!) percig csinálta, nem hagyta abba, amíg el nem jutottam.
Azután valami megváltozott, és már volt, hogy egy alkalommal 6x juttatott el szájjal egymásután.
Volt olyan is, hogy elélveztem, majd másfél percre rá megint elélveztem a szájában.
Azóta már szeretem az orált, és rájöttem, hogy csupán én sem bíztam magamban, meg nem is jól csinálták. Most már tudom, hogy megy, és az is, hogy hogyan szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!