Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos méret akkor is probléma, ha tudom használni, jókepű vagyok és komolyabban kondizok? 20F
Figyelt kérdés
Elnézést, ha ilyen témában ez már esetleg a sokadik kérdés!2022. jan. 1. 15:38
11/17 anonim válasza:
Nevetséges vagy # 10 es, vagyis értem, ha szívatod…😉 Jópár kapcsolatom volt, soha szóba sem került a méret téma.
12/17 anonim válasza:
Komolyabban ne kondizz, az rengeteg lánynál kizáró ok, pont elég a sportosság, gigászi izmok nagyon ritkán vonzóak! A farkaddal nem lesz gond.
13/17 anonim válasza:
A testnek semmi köze ahhoz, hogy elég-e méreted. Persze, nem árt, ha valamit mozogsz, ha nem vagy túlsúlyos. De lehetsz egy adonisz is, ha kicsi, nem lesz élvezetes.
14/17 anonim válasza:
Aki ilyen kérdést ír ki, az inkább kerülje el a nőket, de jó messzire. Így is van már elég traumás, szar tapasztalat miatti lelki beteg, nem kell, hogy még több nő veszítse el az emberiségbe vetett hitét, valami félnótás, 60IQ-s kotonszökevény miatt
15/17 anonim válasza:
Komolyabban gondizol?
És a fütyidet hogyan gondizod?
16/17 anonim válasza:
Számomra sose volt a méret lényeg, hanem hogy jól tudja használni. Amugy sem teremhet minden férfi 2 méteres fasszal az nem lenne túl izgalmas😄
17/17 anonim válasza:
Nem a sokadik, hanem sokezredik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!