Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35+ pasik. Mennyi szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35+ pasik. Mennyi szexet bírtok egy nap?

Figyelt kérdés
Szeretnék többet szexelni a párommal. De sajnos ő nem bírja. 1menet és kész. Néha ez sem jön össze. 2.menet szinte soha nincs. Nem is tud jó keményen megdugni. Vagy ha akarja akkor csak szopás van. Nekem több kellene.
2022. jan. 1. 13:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9. Bár ilyen lenne az én párom is
2022. jan. 1. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 41 éves vagyok, napi minimum egy, de inkább két menet gond nélkül megy, ha a vonzalom meg van köztem és a nő közt.
2022. jan. 1. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
50 felett a napi 3 azért még megy, menne. Persze ez a partnertől is függ és nyilván nem heteken át. De a heti 3-4-et igénylem még.
2022. jan. 1. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Napi 3-4 menne simán 36 évesen- Amikor voltam 20 körül volt napi 6 is egyszer-kétszer, de kettő az jó, se nem kevés se nem sok.
2022. jan. 1. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:
41 éves a férjem, simán megy neki a napi kettő. kb.fél óra pihenő után már jöhet a második menet, néha hamarabb is. Azért nem mindennap van így, de elő szokott fordulni.😁
2022. jan. 1. 17:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Feleségemmel egy menet, mással többet is
2022. jan. 2. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!