Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+ pasik. Mennyi szexet bírtok egy nap?
Figyelt kérdés
Szeretnék többet szexelni a párommal. De sajnos ő nem bírja. 1menet és kész. Néha ez sem jön össze. 2.menet szinte soha nincs. Nem is tud jó keményen megdugni. Vagy ha akarja akkor csak szopás van. Nekem több kellene.2022. jan. 1. 13:01
2/16 anonim válasza:
Napi 1 menet, néha megvan a második is. Több már nem nagyon megy. :)
F40
3/16 anonim válasza:
Ez nem is annyira kor hanem edzettség függő. Úgy értem egy folyamatosan fizikai munkát 40es pali valószínűleg jobb kondícióban van, mondjuk egy húszas éveiben járó irodista srác aki kocsival jár dolgozni és nem sportol semmit. Tehát nem ismerjük a barátod, de ha nem változtat az élet módján, akkor a jelenlegi jelentősen romlani fog.
4/16 anonim válasza:
Bocsi 3as vagyok a kérdésre nem válaszoltam. 30 múltam. Ilyenkor hétvégén napi 4 is belefér.
5/16 A kérdező kommentje:
3. Sajnos igen ez is gond. Elhízott és csak kocsival jár mindenhova. Semmi mozgás.
2022. jan. 1. 13:20
6/16 anonim válasza:
50 vok és háromat tudok.pldául a multhéten 2 delőtt volt 1 meg este 9 körül.De ez már a max.És az utolsó sokkal hosszabb ideig tartott.
De ez ritka kiveteles eset.
Ált a heti 3 mall már elegedett vok.A kettő nekem kevés,mert igényem lenne.de sajnos nem mindig van alkalom rá,csak 2 re.
Ha nem mindig volt ilyen akkor 35 felett sztem neki még fizikailag mehetne.Valami nincs rendben akkor.Beszélgessetek.
Libidó,pld tesztoszint,stresszvan e,egészség rendben e,stb...
7/16 anonim válasza:
En 35 vagyok es kb. 2 naponta szexelunk, altalaban 1 menet, de abba benne van minden :)
8/16 anonim válasza:
Ha a fiatal lány is odateszi magát, akkor a három még megy! F/60+.
9/16 anonim válasza:
Napi kettő szinte mindig meg van, de ha kettesben vagyunk akkor ennél több is szokott lenni. (4-5 is akár) Az első rövidebb, utána hosszú ideig bírom.
38F
10/16 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ, én is kívánom akár többször a szexet. Nem vagyok elhízott. De a munka és család mellett sajnos vagyok annyira fáradt hogy nem megy többször csak napi egy. Sőt van hogy naponta sincs. Váltva dolgozunk így nyilván nem is igazán találkozunk a héten, és akkor nem beszéltünk a megszokásról,ki mennyi ideje van a másikkal stb stb stb. Ez szerintem kicsit bonyolultabb ,nem minden fekete és fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!