Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akiket érdekel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiket érdekel a medical fetish: melyik oldalról? Orvos, nővérke, vagy inkább páciens lennél egy ilyen szerepjátékban? Te vizsgálnál szívesebben, vagy téged vizsgáljanak? Milyen vizsgálatok az izgik?

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 17:27
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Páciens lennék, akit jól megdug a doki. :)
2022. jan. 27. 16:38
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Én páciens szeretek lenni, sub tipusú ként nálam alak.

2022. jan. 30. 08:42
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Páciens lennék szívesen.
2022. febr. 14. 18:57
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: milyen vizsgálatok hoznak lázba?
2022. febr. 14. 19:13
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem az én világom, de ha egyszer mégis kipróbálnám, szerintem inkább orvos lennék.
2022. febr. 14. 22:02
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nővérke egy domináns orvossal és egy szubmisszív pácienssel. Mindkettő férfi, vagy az egyikük lehet nő is.
2022. febr. 24. 17:23
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Páciens. Végtelenül felizgat a passzív-kiszolgáltatott helyzet, amelyben a testemet vizsgálják.
2022. márc. 27. 14:01
 18/38 anonim válasza:
83%
Ha már szerepjátékokról van szó, nekem hipnózisfétisem van.
2022. ápr. 5. 13:55
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek szurit kapni, ha szakszerűen adják be. Popsiba, combba.
2022. máj. 3. 05:26
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer már párommal kipróbáltuk a medical fétist. Egy BDSM stúdiót béreltünk ki és ott. Az egyik szoba erre volt direkt kitalálva. Lekötözött az orvosi székbe (kaptam szájpecket és bimbócsipeszt is) és kezdődött a ,,kínzásom”. Aznap az análra koncetrált először. Kaptam egy beöntést, majd fokozatosan kezdte egyre jobban kitágítani a popsimat (speculum, kör alakú speculum, anál ballon). Leginkább a ballon tetszett nekem. Abból volt több fajta is (az egyik egy gésagolyóra hasonlított, volt egy extra hosszú és egy olyan, amiben belül volt egy golyó, ami masszírozott). Volt több kicsit extrém anál plug is ott. A célja az volt, hogy a két extrémebbnek sikerüljön bemennie (volt egy nagyob hosszú 60 centis és egy másik, ami 8 centi vastag volt). A hosszú dildót bennem hagyta, majd áttért a hüvelyemre. Ott is fokozatosan elkezdte tágítani, majd megöklözött. Dilátor is előkerült közben. Használt ingerkereket is. Csipeszeket helyezett el az egész testemen emellett. Kaptam egy nyitott szájpecket is és úgy kellett oráloznom. A végén pedig keményen szeretkeztünk (közben mindig volt a másik lyukban valami, így extra szűk voltam páromnak).
2022. máj. 10. 08:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!