Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tréningezzem a pàromat hogy egyre jobb sub vàlljon belőle ?
Figyelt kérdés
Fokozatosan egyre perverzebb dolgokra gondolok. Privàtban is adhattok tanàcsot !
F
2021. dec. 31. 06:43
1/6 anonim válasza:
Kérdés hogy kinek mi a perverz ?
2/6 anonim válasza:
Na igen, kinek mi a perverz... Meddig szeretnél eljutni?
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy ő hogy áll a dologhoz. Ha engem akarna valaki tréningezni ilyenekre, max körbe röhögném.
4/6 anonim válasza:
ha izgatja a dolog akkor tudod rávenni egyre izgalmasabb dolgokra, ha nem, akkor sehogy
5/6 De La Cruse válasza:
Jutalmazással és többszöri "spontán" megdicséréssel szexmentes együttlétkor.
utcán, kocsiban, bevásárláskor.
6/6 anonim válasza:
Hát ha hajlamos az ilyesmire (mint en) akkor lehet baválik, amit nálam csináltak.
Egyik szex alkalmával kicsit keményebb volt velem, dominált, amikor látta, hogy ez nekem tetszik minden együttlétre bevezetett valami újt. Ma már nem tudnek az nélkül élni, hogy engem valaki dominál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!