Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fizetős 'amatőr' férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetős 'amatőr' férfiakat hol találhatnék?

Figyelt kérdés

Nem rosszlányokos alja emberek érdekelnének, hanem valamivel normálisabb férfiak, akik mondjuk vállalnak néha ilyesmit (felőlem lehet szimpátia alapon is, mivel nem vagyok ronda). Esetleg puncson sugarmommyként regisztrálva? De én nem havi támogatásban gondolkodom, hanem csak 1-2 alkalomban. Nem tudom ott vannak-e olyanok, akiknek ez is pálya.

Mielőtt valaki megkérdezné miért nem keresek társkeresőn szexpartnert: egyoldalú kényeztetésre vágyom.

(nem itteni ismerkedési céljából írtam ki a kérdést)

2021. dec. 31. 00:04
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

#19: Szerintem logikus, hogy máshogy hat a dolog, ha magadat kezded beajánlani, mintha azt írod meg, hogy igen van egy ismerősöd, aki szokott ilyet vállalni néha és ha érdekel, akkor megadod az elèrhetőségét. Mondjuk nyilván elsősorban női ajánlásokra gondoltam, akinek valós tapasztalata van, hogy megbízható és ügyes a pasi. Tudom, hogy ritka hogy egy nő ilyet vesz igénybe, de ki tudja, gondoltam rákérdezek.

Nem lehetsz valami éleseszű, de nem lenne ezzel semmi probléma, ha nem állnál bele másokba.

Mellesleg nem vagyok elkeseredett, bármennyire hihetetlen, aránylag csinos vagyok, voltak már szexkapcsolataim is, nem okozna akkora gondot ismerkedni. De ha felfogtad a kérdés lényegét, akkor azt is, hogy miért keresnék most ilyen jellegű 'szolgáltatást'. A továbbiakban pedig nem szeretném elmagyarázni ugyanazt, amit a kérdésben már leírtam.

2021. dec. 31. 01:11
 22/35 anonim ***** válasza:

"Nem lehetsz valami éleseszű, de nem lenne ezzel semmi probléma, ha nem állnál bele másokba."

A helyzet az, hogy én mindig találtam akármilyen jellegű szexre partnert, te pedig nem és itt kínlódsz. Biztos én nem vagyok elég éles eszű.

Ha pedig valóban olyan királyul tudnál ismerkedni, nem itt sírnál, hanem rég találtál volna már valakit. Ennyire nem vagy éles eszű?

Amúgy meg honnét tudod, hogy valaki nem magát ajánlja be, mintha az ismerőst ajánlaná? :D

2021. dec. 31. 01:13
 23/35 A kérdező kommentje:

És oké, a tindert meg fogom próbálni úgy, ahogy leírtam.

Esetleg smpixie oldalon vannak fizetős pasik? Nőkről tudom hogy megfordulnak ott, de mondjuk egy dominánsabb férfi tetszene. Csak szerintem köztük nem igazán van fizetős, mert a maga a fizetés megalázó lenne.

Van aki regisztrálva van oda és tud erről valami infot?

2021. dec. 31. 01:14
 24/35 A kérdező kommentje:
#22: Ha nem tudsz segíteni, ne fröcskölődj a kérdésem alatt feleslegesen. Köszönöm.
2021. dec. 31. 01:15
 25/35 anonim ***** válasza:
Most őszintén: mi bajod azzal ha egy férfit innen érdekelne ez a dolog? Ha pl engem érdekel akkor nem tökmind1, hogy itt vagy egy random weboldalon találsz meg? Írjál privátban és beszéljük meg.
2021. dec. 31. 01:43
 26/35 anonim ***** válasza:
2021. dec. 31. 01:45
 27/35 A kérdező kommentje:
#26: Ez nem én vagyok, nekem ez az első ilyen kérdésem itt szerintem. Kommentben írtam nemrég valamelyik kérdés alá, ott említettem ezt a vágyam, de ennyi.
2021. dec. 31. 01:59
 28/35 anonim ***** válasza:
Ha egyoldalú kényeztetésre vágysz, akkor a szimpátia alapon randit hogyan képzeled drágám?
2021. dec. 31. 05:49
 29/35 anonim ***** válasza:

akár itt is találhatsz. Ha neked nem szabad írni, írj te!

Egyébként

smpixie

ashrak

goldengate

eropolis

Ha írsz, válaszolok ;)

2021. dec. 31. 07:03
 30/35 anonim ***** válasza:
Ostoba kamukérdés ez is. Csodálkozom hogy nincs törölve. Gondolom akkor csökken a reklám felület meg a kattintás szám.
2021. dec. 31. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!