Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetős 'amatőr' férfiakat hol találhatnék?
Nem rosszlányokos alja emberek érdekelnének, hanem valamivel normálisabb férfiak, akik mondjuk vállalnak néha ilyesmit (felőlem lehet szimpátia alapon is, mivel nem vagyok ronda). Esetleg puncson sugarmommyként regisztrálva? De én nem havi támogatásban gondolkodom, hanem csak 1-2 alkalomban. Nem tudom ott vannak-e olyanok, akiknek ez is pálya.
Mielőtt valaki megkérdezné miért nem keresek társkeresőn szexpartnert: egyoldalú kényeztetésre vágyom.
(nem itteni ismerkedési céljából írtam ki a kérdést)
#10: De mégis mi a jóisten a problémád a tinderrel? Írd le, hogy azt akarod, hogy egyoldalúan kényeztessenek, aztán olyat keresel, aki ebben benne van.
Nálad amúgy van valami probléma fejben? Az ismerőseid között nincs elég jó, de még nem is akarnád. Itt ne írjon senki, mert csak. A tinder nem jó, mert csak. A hivatásosok nem jók, mert csak.
Neked mégis mi az isten jó? :D
12.-nél a pont.
A TINDER oldalon írd ki mit akarsz, és hidd el, úgy is mennek.
A Tinderrel az a bajom, ha már ennyire ajánlgatjátok, hogy az arcomat semmiképp se vállalnám egy ilyen szöveggel. Viszont melyik épelméjű férfi húzna jobbra egy fantom profilt? Ráadásul lehet azt hinnék, hogy valami kamu szőrös pasas vagyok. Aki jobbra is húzna, az meg tuti a legelkeseredettebb nyomi lenne. Emiatt nem gondolnám hatékonynak, de persze lehet majd megpróbálom.
Csak gondoltam tud itt valaki ajánlani olyan oldalt, ahol hatékonxabban lehet keresni vagy esetleg konkrét személyt ajánlanak, akinek van kontaktja.
Aki kamunak hisz, nyugodtan lapozhat tovább. Nem értem mit sértődnek meg egyesek, hogy nem ugrok azonnal a privátjaikra (mellesleg sokaknak válaszoltam). Hisz eleve kiírtam, hogy NEM kérek itt ajánlatokat. Akkor hova a hiszti? Milyen alapon?...
"Viszont melyik épelméjű férfi húzna jobbra egy fantom profilt?"
Próbáld ki és megtudod. Megsúgjuk: Sok.
"Aki jobbra is húzna, az meg tuti a legelkeseredettebb nyomi lenne."
Tehát, passzolnátok. Hol itt a probléma?
Konkrét személyt meg hogy akarsz, ha leírtad, hogy innét nem akarsz senkit? Ha a haverom ajánlom, az mehet vagy mi? :D Ne haragudj, de nevetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!