Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány, fiú van akiknek nem volt még kapcsolatuk és még szüzek 20 felett?
Hiába ismerkedem, lehetetlen barátnőt találni szerintem, világ legnehezebb dolga ez nekem.
Meg azt sem értem hogy sok lánytól hallottam már azt hogy minden fiú csak szexelt akar. De a lányok még is könnyen tudnak barátot találni hosszú távra is(1-2 évre).
Vannak még mások is ebben a helyzetben 20 felett?
Pár hónapos kapcsolatra egyszer lett volna lehetőségem, de nem mentem bele, mert én komolyat keresek, meg valamiért nagyon tartok a csalódásoktól.
A lányok között is vannak sokan, akik önbizalomhiány miatt elégedetlenek magukkal, ezért lehetetlennek tartják, hogy nekik udvaroljon valaki.
Aztán amikor két ilyen lélek találkozik, rájönnek, hogy mégsem olyan elveszettek ők, mint amilyennek eddig gondolták magukat, és még valami tartós, jó dolog is kisülhet az ismeretségből.
A médiában persze mindenki szép és tökéletes. De szinte csak a médiában.
Te vajon jó helyen keresgélsz? Milyen lányok találnak könnyen barátot? És milyen barátot? Te olyan lányt keresel? Te olyan fiú vagy, amilyet ezek a lányok keresnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!