Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány kap Facén álnévről farok képeket, szexuális megjegyzéseket, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 11:56
4/19 anonim válasza:
Szerintem havi egyet en is kapok. Meg vegtelen arab jelolest is... 😅
18/L
5/19 anonim válasza:
off - Ez a "csajozási" forma egyébként van akinek bejöhet a lányoknál?
Azt tudom elképzelni, hogy 1000 - 1 lánynak talán.
6/19 A kérdező kommentje:
Mivel azt sem tudom kitől kapom, ezért főleg nem jön be. Szerintem olyanok küldik, akik a valóságban rám sem mernének nézni, vagy hozzám szólni.
2021. dec. 30. 12:22
7/19 anonim válasza:
És szerencsésnek érzed magad miatta?
Egyébként hogy nézel ki, hogy szerinted hozzád sem mernének szólni?
8/19 A kérdező kommentje:
Az nem lényeges hogy nézek ki. Azok az emberek akik álnéven írogatnak, azok nem mernek hozzám szólni, mert élőben félnek, csak álnéven arctalanul "dugnának meg".
2021. dec. 30. 12:41
9/19 anonim válasza:
Sajnos sok az ilyen elmebeteg. Velük értelmes társalgást nem keget folytatni. Kétlem hogy beszélgetni akarna veled. :D Sajna tanácsot nem tudok neked adni. Ne foglalkozz velük, törlés, tiltás! Még az is lehet hogy a lakhelyedről küldik. :D Jómagam nem vagyok ilyen. Nekem ehhez bizalom kell. Sok.
Egyébként bizti valami szép csajszi vagy és emiatt dongnak körül a matyihuszárok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!