Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkó beszólás az ha nekem nem volt orgazmusom és a pasim azt mondja hogy Nekem is ugyan annyi időm volt rá mint neki?
10. Hidd el már sokszor elgondolkodtam rajta. Miért is vagyok még vele. Miért is adok neki m míg újra kellék nekig szex terén mindent ami csak a kívánsága én meg itt vagyok hagyva. Nem tudom megmondani miért..
Én neki csak olyan vagyok mint egy gumi nő. Belém veri stb.és elrak a sarokba.
Kicsit zavaros lett a válasz 😀
Hülye telefon🙄
Elemezzük kicsit.
Pasid..bunkón beszól..dugsz vele. Mi a gond? Ezért vagy vele mert alpári.
Elég irritáló a hozzáállása. Süt belőle a lenézés, a hímsovinizmus. Az egója is a plafonon van. Valahogy le kell törni a szarvát. Nem normális ez.
Biztos vagyok benne hogyvez nem normális. A kapcsolatotok elején nem volt így. Mikor jött nála ez a pálfordulat? Lehetséges hogy már un téged. Vagy a szexet unja. Ugyanazok a pózok, helyszínek, klisék. Vannak olyan nők akiknek sok idő kell az orgazmushoz. De előjátékkal pettinggel ezt nagyon le kehet rövidíteni. Foglalkozik ezzel? Odafigyel erre? Ha nem, akkor rád sem figyel már. Szerintem érzelmileg már nem kötődik olyan mélyen hozzád. Biztos vagyok benne hogy az ágyon kívül is ugyanilyen figyelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!