Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkó beszólás az ha nekem nem volt orgazmusom és a pasim azt mondja hogy Nekem is ugyan annyi időm volt rá mint neki?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 07:00
4/18 anonim válasza:
Nekem szex kozbe csak akkor van orgazmusom ha kb 15 perccel tovabb izgat, ha meg szex kozbe nem jon ossze, utolag MINDIG kielegit valahogy.
5/18 anonim válasza:
Igen. Elkezdeném szopni aztán élvezés előtt ott hagynám hogy sajnos letelt az időd, el kellett volna már élvezned, így jártál.
6/18 A kérdező kommentje:
4. Jó neked.
Én csak akkor kapok valamit ha már kibukok mert feszült vagyok a szex hiányától...
2021. dec. 30. 08:26
8/18 mantis religiosa válasza:
Kocsmában, haverok között elmegy az ilyen poén, de lánynak/nőnek ilyet mondani elég infantilis/debil dolog.
9/18 anonim válasza:
Micsoda! Hogy bunkó! Még finoman is fogalmaztál! A nejemnek meg sem engedem még azt sem, hogy megfogja a péniszem, míg legalább egyszer elnem élvezett! Még hogy félbehagy...
Remélem, hogy reptetted már azt az önelégült borjút!
10/18 anonim válasza:
Kérdező örök mondás az, hogyha "fáj, de nem teszel ellene, akkor még nem fáj eléggé."
Azaz. amíg megelégszel ezzel a tuskóval addig ilyen lesz az életed a szexben. Én férfiként írom, hogy mellőlem még orgazmus nélkül nem szállt ki az ágyból nő. (mármint ha szex is volt. :D) Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Gondolkozz el, hogy milyen pasit választottál.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!